Poziv na prvu kavu nakon dugo vremena: Franck daruje potrošače i njihove omiljene kafiće

In Odnosi s javnošću
Franck kava

Brojni ljubitelji kave jedva su dočekali da ponovno mogu popiti kavu s dragom osobom u svom omiljenom kafiću. Stoga je Franck prigodno, povodom otvorenja terasa, pokrenuo kreativni nagradni natječaj u kojem potrošači mogu osvojiti vrijedan Franck poklon paket proizvoda za sebe i kavu za svoj omiljeni kafić.

Sve što treba je posjetiti službeni Franck Instagram profil, otvoriti highlight ”Poziv na kavu” te screenshotati Franck pozivnicu za kavu. Pozivnicu treba ispuniti i označiti osobu s kojom žele popiti kavu, kao i svoj omiljeni kafić s Franck kavom* te tako ispunjenu formu pozivnice objaviti na svoj Instagram story.

Franck će sve pozivnice spremiti u highlight „Poziv na kavu“ na svom službenom Instagram profilu te po završetku natječaja, koji traje do 9. ožujka, 10 najkreativnijih autora nagraditi vrijednim poklon paketom i kavom za njihov omiljeni kafić.

Upravo je ispijanje kave dio dnevnog rituala mnogih Hrvata koji bez nje ne mogu zamisliti svoj dan, a koliko uživaju ispijati svoj omiljeni crni napitak baš u kafiću pokazalo je i prošlogodišnje istraživanje agencije Hendal i Francka provedeno za vrijeme prvog lockdowna. Rezultati istraživanja pokazali su kako je za vrijeme lockdowna čak 44 posto građana nedostajalo ispijanje kave u kafićima, a 47 posto ih je izjavilo kako će odmah u prvom tjednu kada se otvore ugostiteljski objekti, popiti kavu upravo tamo.

Da je ispijanje kave dobrim dijelom stil života i brojnih poznatih Hrvata, govori i to što se akciji „Poziv na kavu“ pridružila i influencerica Anita Dujić koja je na ovaj način pozvala dragu osobu na druženje uz kavu u omiljenom kafiću.

Pobjednici Franck kreativnog natječaja bit će objavljeni putem Instagram storyja na Franck profilu, a pravila natječaja mogu se pronaći na linku.

*Uključuje Franck partnerske kafiće

You may also read!

rimac

Sveta Nedelja i Rimac Automobili potpisali ugovor o pravu građenja kampusa

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i direktor Rimac Automobila Mate Rimac potpisali su u petak ugovor o osnivanju prava

Read More...
Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Ella Dvornik, Nevena Rendeli i Saša Lozar prošetali neobičnom šumom u Super Konzumu Radnička Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“

Read More...
cijene

Rast potrošačkih cijena u ožujku za 1,2 posto

Potrošačke su cijene u ožujku porasle su 1,2 posto na godišnjoj razini, ostvarivši rast drugi mjesec zaredom, dok su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.