PRAVO DOBA sajam za zrele generacije 17.-19.5.2018.

In Sajmovi i izložbe
doba

Nezaobilazno događanje za sve koji su prešli pedesetu, ali i za mlađe osobe i cijele obitelji je sajam PRAVO DOBA, koji će se održati od četvrtka 17. do subote 19. svibnja 2018. na Zagrebačkom velesajmu.

Lječilišta, toplice, poliklinike, domovi za starije osobe, tvrtke s opremom, pomagalima, dodacima prehrani, kozmetikom, turističke agencije, udruge i druge tvrtke prezentirat će svoje usluge i nuditi pogodnosti.

U suradnji s izlagačima organizira se Besplatni mali sistematski pregled, prilikom kojeg će se moći provjeriti očni i krvni tlak, izmjeriti razina glukoze u krvi, gustoća kostiju, vitaminsko mineralni status u organizmu, analizirati otisak stopala, napraviti oksimetrija i spirometrija, te isprobati kineziološke vježbe za osteoporozu i savjetovati o osteoporozi, artrozi i dezinfekciji.

Izlagači su pripremili akcije i popuste, pa će se tako moći povoljnije nego inače nabaviti ortopedski ulošci po mjeri Ortopedix (2+1 gratis), proizvodi kozmetike Naftalan, nudi se i popust od 15% na sve ugovorene usluge Doma za starije osobe Salvia, 10% popusta u poliklinici Synlab, 20% popusta na kupnju slušnog pomagala Bontech i 30% na paket sa smještajem i terapijama „Zlatna kap“ u Istarskim toplicama. Učenici Zdravstvenog učilišta će pružati usluge parafinske njege i masaže ruku i limfne drenaže lica, što preporučujemo isprobati.

U pripremi je okrugli stol o zapošljavanju osoba starijih od 50 godina, panel diskusija o životu poslije odlaska u mirovinu, modna revija, prezentacija izlagača Poliklinika Bilić vision o potrebi preventivnih pregleda oka poslije 40. godine života, predavanja o mikrocirkulaciji, o brzoj pomoći za bolove u leđima, radionice aktivnog i zdravog starenja.

Pjesma i ples obilježit će Sajam svakodnevno od 16 do 18 sati, kad će se na glavnoj pozornici predstavljati kulturno umjetnička društva, udruge umirovljenika, ali i nešto mlađe osobe.

I ljubitelji kvizova će doći na svoje – održat će se kviz pod nazivom „Znam, ali ne mogu se sjetiti“.

Očekuju Vas i nagradne igre s atraktivnim nagradama: sistematski pregled za žene i muškarce u poliklinici Synlab, vikend program za dvije osobe u Lječilištu Reumal Fojnica, jednodnevni ulaz u wellness i Spa centru s 20 min masažom za 2 osobe u Stubičkim toplicama i organizirani jednodnevni program za jednu osobu u dvorcu Sevnica u Sloveniji.

Odmor uz knjigu ili časopis i kavu Barcaffe nudi se u Čitaonici, u kojoj se može sudjelovati i u razmjeni knjiga pod nazivom „Knjigu donesi knjigu odnesi“.

Organizator PRAVOG DOBA je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Zaklada Zajednički put.

Cjelokupan Program sajma dostupan je na: http://www.zv.hr/UserDocsImages/sajmovi/Pravo%20doba/Program%20dogadanja/strucno-prateci-program_hr.pdf

Radno vrijeme Sajma je od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan!

You may also read!

kesic

Bez inovacija nema konkurentnosti gospodarstva

„Iako se inovacijski sustav Hrvatske u proteklih deset godina razvijao, još uvijek pokazuje rezultate koji su ispod stvarnih potencijala.

Read More...
Norman Mueller

Mate 20 Pro službeno predstavljen u Zagrebu

Hrvatska premijera: Vrhunski uređaj koji se temelji na tehnologiji umjetne inteligencije dostupan i u Hrvatskoj U zagrebačkom Jazz & Cabaret

Read More...
potpore

200 milijuna kuna bespovratnih sredstava za male i srednje poduzetnike

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT2)“. Ovim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.