Predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić s tribina dala podršku rukometašicama Podravka Vegete

In Odnosi s javnošću
podravka

Rukometašice Podravka Vegete ove su subote ugostile najjači europski klub Gyori AUDI ETO KC u još jednom ogledu Lige prvakinja.

Dvoboj je s tribina pratila i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić, koja je za svoj prvi službeni posjet koprivničkim događanjima odabrala europski rukomet.

Rukometašice Podravka Vegete nisu uspjele iznenaditi protiv višestrukih osvajačica Lige prvakinja Gyori AUDI ETO KC. Gošće su na kraju ogleda slavile s rezultatom 15:33.

Svojim je posjetom predsjednica Uprave Martina Dalić dala potporu i najavila kako će i budućnosti pratiti Podravka Vegetu u domaćim i europskim izazovima.

You may also read!

facebook

Facebookova akvizicija pod povećalom u Njemačkoj zbog moguće tržišne koncentracije

Njemački regulator tržišnog natjecanja objavio je u petak da provjerava podliježe li Facebookovo planirano preuzimanje inovativne tvrtke Kustomer kontroli

Read More...
wallstreet

Dobri poslovni rezultati kompanija podržali svjetske burze

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle, pri čemu su na Wall Streetu dosegnule rekordne razine, što

Read More...
turizam

Izvršni odbor Kamping udruženja Hrvatske: Za spas sezone važno je poštivanje svih mjera. U suprotnom nam prijeti lanjski pogubni scenarij!

Na Izvršnom odboru Kamping udruženja Hrvatske (KUH) predstavnici kamping sektora i članovi odbora složili su se u ocjeni da

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.