Predstavljen „Visit Zagreb County“

In Iz zemlje
„Visit Zagreb County“

U Centru za posjetitelje Turističke zajednice Grada Velike Gorice predstavljen novi promotivni film Turističke zajednice Zagrebačke županije koji je napravljen u suradnji s poznatom ambasadoricom hrvatskog turizma Ashley Colburn.

U promotivnom spotu prikazane su prirodne, kulturne i povijesne znamenitosti Zagrebačke županije, važnije manifestacije, tradicija i zanati.

Turizam je dominantno uslužna djelatnost i često se o turizmu govori kao „industriji doživljaja“ što pred turističke djelatnike stavlja brojne izazove, rekla je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije prilikom predstavljanja promotivnog filma. Naš cilj je da do 2020. godine postanemo konkurentna turistička destinacija, ali i da iskoristimo potencijale koje turizam kao platforma za razvoj drugih industrija ima, dodala je Ivana Alilović.

Na promociji je istaknuta i suradnja TZ Zagrebačke županije i Croate u izradi promo marama s naglaskom na folklorni stil koji na sebi nosi elemente narodnih nošnji koji je usko isprepleten sa stilom etna.

”Dizajn je nešto što nas uvijek iznova privlači i osvaja svojim mogućnostima izvedbe – bilo na likovni, bilo na tehnički način, a jednom kad se to sve uskladi, postajemo kreatori predivne cjeline. Upravo zbog toga smo zaljubljeni u svoj posao i kreiramo čarobna djela od nježne svile. Ponosni smo na dizajn dezena rubaca kreiranih za Turističku zajednicu Zagrebačke županije. Naime, inspirirani narodnim vezom, spojili smo tradicionalno i moderno, a slaganjem motiva latica cvijeta i lišća dobili smo neobičnu teksturu koja doprinosi dinamičnosti dezena. Dobar odabir modnih detalja uvijek je bio ključan i predstavlja “točku na i” za sve odjevne kombinacije, ma koliko klasične ili moderne one bile, te vjerujemo da će ovi rupci biti nošeni s ponosom.” – izjavila je Mihaela Grnović Novaković, Art direktorica modnog brenda Croata.

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović. rekla je: „Ovim putem želim istaknuti da folklorni stil nije samo jedinstven trend u modi općenito koji objedinjuje širok raspon oblika, boja, tekstura i različitih varijacija, već danas imamo prigodu promovirati naš novi moderan modni dodatak koji je bio relevantan jučer i bit će stvaran sutra kroz daljnju promociju tradicije naše Zagrebačke županije.“

Bogat program bio je prožet zanimljivim povijesnim osobama. Grofica Sofija iz zaprešičke “Plemičke mladeži” s kojom je direktorica Alilović popila čaj i čula preporuke dama s dvora i zanimljive dvorske kuloarske priče.

Uz ambasadoricu hrvatskog turizma Ashley Colburn nastupali su Bojan Jambrošić, a promociju modnog dodatka je prezentirala Miss Zagrebačke županije Sara Siladji.

You may also read!

belje

Započela berba rajčica u stakleniku Belja

U stakleniku Belja u Mitrovcu, u Baranji, prošlog tjedna su ubrane prve ovogodišnje rajčice. Ukupno 50 tona zrelih rajčica

Read More...
MAGROS-2020

Dobrodošli na 32. MAGROS! Glavna je tema: Povratak u budućnost – Nova maloprodajna revolucija

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 32. tradicionalnu, najveću konferenciju za proizvođače i trgovce MAGROS 2020. Ovogodišnja tema je:

Read More...
METRO zaposlenici

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.