Predstavljena nova generacija MultiPlusCard pogodnosti

In Odnosi s javnošću
mpc

MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti je s 1.3.2020. uveo novi, online model nagrađivanja vjernosti svojih članova. MultiPlusCard program najveći je hrvatski koalicijski program nagrađivanja vjernosti s preko milijun aktivnih korisnika. Novi model nagrađivanja donosi više pogodnosti i fleksibilnosti za korisnike Programa.

Tako su nagradni bodovi i BONUS kune od sada odmah raspoloživi na MultiPlus kartici korisnika te se mogu iskoristiti već pri sljedećoj kupnji, potrošiti kasnije iil sakupljati na dulji rok. BONUS kune sakupljene u jednoj godini, moguće je iskoristiti do kraja sljedeće godine. Dodatna novost su i posebno označeni proizvodi s oznakom MultiPlus BONUS čijom kupnjom u Konzumu korisnik Programa ostvaruje još veći nagradni iznos BONUS kuna na MultiPlus kartici.

„Novi online model nagrađivanja donosi više pogodnosti za korisnike te je u skladu s trendovima u segmentu maloprodaje, koji podrazumijevaju veću dinamiku u okviru on-line mogućnosti. Sretan sam i zadovoljan što nakon 10 godina postojanja programa i uspješnog poslovanja u ovom segmentu našim korisnicima možemo pružiti još kvalitetniju uslugu i privući dodatne partnere u naš Program.“ rekao je Dražen Jurković, predsjednik Uprave MultiPlusCard programa.

Sve što je potrebno za sakupljanje ili iskorištavanje BONUS kuna je pokazati MultiPlus karticu ili elektroničku karticu u mobilnoj aplikaciji, odnosno upisati broj MultiPlus kartice u internet trgovini kod partnera Programa. Nagradne bodove, odnosno BONUS kune korisnici mogu sakupljati i svakim plaćanjem Mastercard ili Maestro karticama ZABE na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji ili inozemstvu, jednokratno ili na rate.

Uvođenje novog modela nagrađivanja vjernosti MultiPlusCard ide u korak sa svjetskim trendovima koji su usmjereni na on-line komunikaciju s korisnicima, pa je tako od 1.3. korisnicima dostupna nova MultiPlusCard web stranica. Web stranica osim uvida u novosti u programu, korisničke račune i stanje bodova, nudi i pregled ušteda te digitalne kupone s popustima. U pripremi je i nova verzija mobilne aplikacije s još bogatijim i interaktivnijim sadržajem za bržu i povoljniju kupnju. Trenutnu verziju MultiPlusCard mobilne aplikacije koristi preko 100.000 korisnika što dovoljno govori o velikom interesu za digitalne mogućnosti Programa.

VIŠE O MULTIPLUSCARD PROGRAMU
MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti pokrenut je u rujnu 2010. godine od strane vodećih kompanija u svojem segmentu: Konzum d.d. i Zagrebačke banke d.d. te se do danas etablirao kao vodeći koalicijski program nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj s preko 1 milijun aktivnih korisnika koji prema istraživanjima svakodnevno koristi više od 75% hrvatskih kućanstava. Program okuplja niz partnera koji korisnicima MultiPlusCard programa donose brojne mogućnosti nagrađivanja i ušteda, pa tako trenutni popis partnera Programa čine Konzum, Zagrebačka banka, Booking.com, Atlas, F&F, Tisak i Tisak MEDIA, Aviva poliklinika, Modiana, Cammeo, Abrakadabra i Meblo Trade.

Također, MultiPlusCard d.o.o. kao voditelj Programa u Hrvatskoj, pruža i usluge procesiranja loyalty transakcija za kompanije Fortenova Grupe u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, čime se tvrtka MultiPlusCard d.o.o. pozicionirala kao najveći procesor loyalty transakcija u regiji.

You may also read!

hgk-zgrada

Vlada poslušala gospodarstvenike – tvrtke koje ne rade oslobođene doprinosa i poreza

Drugi set mjera za pomoć gospodarstvu uvažio je prijedloge gospodarstvenika da se tvrtke kojima je poslovanje zaustavljeno zbog koronavirusa

Read More...
pbz

PBZ napravio mjere za pomoć klijentima čiji su prihodi i poslovanje pogođeni COVID -19 pandemijom

MJERE ZA GRAĐANE/POTROŠAČE U svrhu ublažavanja posljedica izazvanih COVID-19 pandemijom, PBZ će omogućiti odgodu plaćanja svim korisnicima kredita kod kojih

Read More...
Burilović

Unatoč osjetnom padu gospodarstva, nije ugrožena opskrba

Podaci iz sustava fiskalizacije Porezne uprave potvrđuju da je domaće gospodarstvo zbog koronavirusa osjetno usporilo u odnosu na prošlu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.