Predstavljena nova generacija MultiPlusCard pogodnosti

In Odnosi s javnošću
mpc

MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti je s 1.3.2020. uveo novi, online model nagrađivanja vjernosti svojih članova. MultiPlusCard program najveći je hrvatski koalicijski program nagrađivanja vjernosti s preko milijun aktivnih korisnika. Novi model nagrađivanja donosi više pogodnosti i fleksibilnosti za korisnike Programa.

Tako su nagradni bodovi i BONUS kune od sada odmah raspoloživi na MultiPlus kartici korisnika te se mogu iskoristiti već pri sljedećoj kupnji, potrošiti kasnije iil sakupljati na dulji rok. BONUS kune sakupljene u jednoj godini, moguće je iskoristiti do kraja sljedeće godine. Dodatna novost su i posebno označeni proizvodi s oznakom MultiPlus BONUS čijom kupnjom u Konzumu korisnik Programa ostvaruje još veći nagradni iznos BONUS kuna na MultiPlus kartici.

„Novi online model nagrađivanja donosi više pogodnosti za korisnike te je u skladu s trendovima u segmentu maloprodaje, koji podrazumijevaju veću dinamiku u okviru on-line mogućnosti. Sretan sam i zadovoljan što nakon 10 godina postojanja programa i uspješnog poslovanja u ovom segmentu našim korisnicima možemo pružiti još kvalitetniju uslugu i privući dodatne partnere u naš Program.“ rekao je Dražen Jurković, predsjednik Uprave MultiPlusCard programa.

Sve što je potrebno za sakupljanje ili iskorištavanje BONUS kuna je pokazati MultiPlus karticu ili elektroničku karticu u mobilnoj aplikaciji, odnosno upisati broj MultiPlus kartice u internet trgovini kod partnera Programa. Nagradne bodove, odnosno BONUS kune korisnici mogu sakupljati i svakim plaćanjem Mastercard ili Maestro karticama ZABE na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji ili inozemstvu, jednokratno ili na rate.

Uvođenje novog modela nagrađivanja vjernosti MultiPlusCard ide u korak sa svjetskim trendovima koji su usmjereni na on-line komunikaciju s korisnicima, pa je tako od 1.3. korisnicima dostupna nova MultiPlusCard web stranica. Web stranica osim uvida u novosti u programu, korisničke račune i stanje bodova, nudi i pregled ušteda te digitalne kupone s popustima. U pripremi je i nova verzija mobilne aplikacije s još bogatijim i interaktivnijim sadržajem za bržu i povoljniju kupnju. Trenutnu verziju MultiPlusCard mobilne aplikacije koristi preko 100.000 korisnika što dovoljno govori o velikom interesu za digitalne mogućnosti Programa.

VIŠE O MULTIPLUSCARD PROGRAMU
MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti pokrenut je u rujnu 2010. godine od strane vodećih kompanija u svojem segmentu: Konzum d.d. i Zagrebačke banke d.d. te se do danas etablirao kao vodeći koalicijski program nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj s preko 1 milijun aktivnih korisnika koji prema istraživanjima svakodnevno koristi više od 75% hrvatskih kućanstava. Program okuplja niz partnera koji korisnicima MultiPlusCard programa donose brojne mogućnosti nagrađivanja i ušteda, pa tako trenutni popis partnera Programa čine Konzum, Zagrebačka banka, Booking.com, Atlas, F&F, Tisak i Tisak MEDIA, Aviva poliklinika, Modiana, Cammeo, Abrakadabra i Meblo Trade.

Također, MultiPlusCard d.o.o. kao voditelj Programa u Hrvatskoj, pruža i usluge procesiranja loyalty transakcija za kompanije Fortenova Grupe u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, čime se tvrtka MultiPlusCard d.o.o. pozicionirala kao najveći procesor loyalty transakcija u regiji.

You may also read!

ek

EK povećala procjenu pada hrvatskog gospodarstva

Europska komisija je u utorak dodatno povećala procjenu pada hrvatskog gospodarstva na 10,8 posto ove godine, a za sljedeću

Read More...
adris

Vlahović: Ključno je održati likvidnost i investicijski potencijal te sačuvati radna mjesta

Poslovična nezaduženost i snažna financijska pozicija omogućili su neovisnost u vođenju poslovne politike. U razdoblju od 2005. do 2019.

Read More...
Vukovarsko pivo

Vukovarsko pivo u novom pakiranju

Tvrtka K Pivovari, u čijem se vlasništvu nalazi Vukovarska mikropivovara, predstavila je novo, manje pakiranje Vukovarskog piva u 0,33

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.