Preuređeni Super Konzum u Ivanić Gradu kupcima je otvorio svoja vrata

In Trgovina na malo
Konzum

U novoobnovljenoj zgradi u centru grada uz Super Konzum nalazit će se i nekoliko međunarodnih brendova.

Nedugo nakon otvorenja Konzuma u Pitomači sredinom rujna i Ivanić Grad je dočekao otvorenje preuređenog Super Konzuma. Konzumova prodavaonica ostat će na dobro poznatoj adresi u Žitnoj ulici 1a, s nešto manjom kvadraturom od 1800m², no s dodatnim atraktivnim sadržajima za 14.000 stanovnika Ivanić Grada i ostalih okolnih naselja.

Naime, uz već postojeću mesnicu, odjele gastra i voća i povrća, kupcima će na raspolaganju biti i potpuno nova samoposlužna pekarnica s dnevno svježim kruhom, pecivima i drugim pekarskim proizvodima. Uz to, u novoobnovljenoj zgradi kupci će na raspolaganju imati i nekoliko međunarodnih brendova poput Pepca, Tedija i Kik-a, koji po prvi put otvaraju svoje poslovnice u Ivanić Gradu.

Konzum

„Preuređeni Super Konzum dodatno se prilagodio kupcima te ćemo im i dalje nuditi izuzetno bogat i visokokvalitetan asortiman zahvaljujući modernizaciji poslovnice, a svih naših 36 zaposlenika nastavit će doprinositi uspješnom poslovanju Konzuma u Ivanić Gradu. Zahvaljujući otvaranju nekoliko novih trgovina, ponuda centra će se obogatiti te će kupci s ovog područja po prvi put imati pristup proizvodima nekoliko inozemnih brendova, zbog čega će, vjerujemo, biti još zadovoljniji iskustvom kupnje. Nakon prodavaonica u Pitomači i Ivanić Gradu u planu su daljnja otvorenja Konzumovih prodavaonica.“ izjavio je Tomislav Kramarić član Uprave Konzuma.

You may also read!

Petrokemija

Petrokemija ostvarila znatan rast neto dobiti, na 315 milijuna kuna

Petrokemija je u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 315 milijuna kuna, znatno više u odnosu

Read More...
virus

Kontrola širenja Covid-19 u radnom okruženju

Zdravstveni sustav u Hrvatskoj kao i širom Europe i svijeta sve se teže nosi s novim valom širenja epidemije

Read More...
Meggle

Fortenova grupa i Meggle Hrvatska postigle dogovor o kupoprodaji nekretnina i proizvodne linije osječke mljekar

Belje plus, članica Fortenova grupe, i MEGGLE Hrvatska postigli su dogovor i potpisali sporazum o kupoprodaji imovine MEGGLE-ove mljekare

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.