Prikladno ogledalo Geberit

In Promocije / novi proizvodi
Prikladno ogledalo Geberit

Živjeti bez ogledala u kupaonici pravi je izazov. Brijanje može brzo postati rizično, a nanošenje šminke nezgodan posao. Zato je prikladno ogledalo ključni dio modernih kupaonica. Ali kakvo je ogledalo najbolje? Postoji nekoliko razmatranja koja bi Vam mogla pomoći da donesete ispravnu odluku.

Postoje različite vrste ogledala. Osnovna je razlika između ogledala s elementom i ogledala bez elementa. Što je najbolje, ovisi uglavnom o veličini i željenim funkcijama kupaonice. U kupaonicama za goste i manjim kupaonicama, ogledalo bez elementa je često bolji izbor, dok je u velikim obiteljskim kupaonicama poželjan element s ogledalom jer pruža prijeko potreban prostor za odlaganje.

To, međutim, nije sve što nude elementi s ogledalom. Mnogi su iznutra potpuno zrcalni. To znači da se možete pogledati čak i kad su vrata otvorena – ili se vidjeti s leđa. Unutrašnjost elementa s ogledalom također se može podijeliti u odjeljke, na primjer pomoću polica koje se mogu slobodno pomicati.

I BI SVJETLO
Rasvjeta integrirana u ogledalo ili element s ogledalom pružaja optimalno osvjetljenje prostora umivaonika za korisnika. Ovisno o zahtjevima za osvjetljenjem, možete birati između različitih koncepata. Neizravno osvjetljenje, u kojem su LED trake ili drugi izvori svjetlosti postavljeni iza satiniranog stakla, ima elegantan učinak. Ovo stvara ugodnu atmosferu i ne zasljepljuje.

DODATNE KORISTI
Sve što preostaje je odabrati dodatne funkcije. Bilo da se radi o integriranoj rasvjeti, ugrađenim mrežnim utičnicama za sušilo za kosu, USB priključcima za punjenje mobilnih uređaja ili integriranim ogledalima s povećalom, na raspolaganju je niz mogućnosti.

KVALITETA SE ISPLATI
Važno je znati da vlaga u kupaonici može jako oštetiti ogledalo i elektroniku instaliranu u njemu. Zato se instalacija nekvalitetnih proizvodi ne isplati. Također je važno napomenuti da električni priključci za utičnice, USB priključke i naravno za osvjetljenje trebaju biti zaštite IP44. Na taj način su zaštićeni od prskanja vode.

You may also read!

wall

Svjetske burze oštro pale zbog nove varijante koronavirusa

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna oštro pale jer je sklonost ulagača rizičnijim investicijama splasnula nakon što

Read More...
zadar

U Zadru predstavljen projekt Doline za digitalne nomade

U Zadru je u petak predstavljen projekt prve Doline za digitalne nomade u Hrvatskoj, osmislili su ga Mario Mrkša

Read More...
kuna

Snažan rast BDP-a u trećem tromjesečju diže prognoze za cijelu 2021.

Rast BDP-a u trećem tromjesečju za snažnih 15,8 posto potaknuo je analitičare RBA da svoju trenutnu prognozu ukupnog rasta

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.