Promjene u kompaniji GROHE: Martina Džoja Barišić postala Leader za tržišta Hrvatske i Slovenije

In Karijere
Martina Džoja Barišić

Martina Džoja Barišić imenovana je za Generalog direktora kompanije GROHE, članice grupacije LIXIL, za tržišta Hrvatske i Slovenije. Novu funkciju preuzela je 1. travnja, a zadužena je za kompletno upravljanje poslovanjem za tržišta dviju zemalja, u kojima je GROHE/LIXIL već dugi niz godina prisutan svojim asortimanom proizvoda za kuhinje i kupaonice.

Karijeru u ovom segmentu industrije Martina Džoja Barišić gradi već 15 godina, a svoj put u kompaniji GROHE započela je 2017. godine kao Marketing Manager za Adria regiju. Već sljedeće godine preuzela je i funkciju Marketing Manager za tržišta Jugoistočne Europe grupacije LIXIL, vodećeg svjetskog proizvođača sanitarne opreme, građevinskih materijala, proizvoda i usluga za stambene potrebe, kojoj se GROHE pridružio 2014. godine. Od ljeta prošle godine svojim zaduženjima dodala je i poziciju Leader Product Manager za LIXIL tržišta Istočne Europe, a kao sljedeći korak u brzorastućoj karijeri stiglo je novo imenovanje za Generalog direktora za tržišta Hrvatske i Slovenije.

„Novu priliku u karijeri vidim ponajprije kao mogućnost za daljnje jačanje tržišne pozicije kompanije te širenje mreže ključnih dionika, u čemu mi je od najveće pomoći moj izvrstan tim suradnika. Radujem se novim izazovima, jer su oni uvijek odlična prilika za rast“ – izjavila je Martina Džoja Barišić.

You may also read!

Valamar Amicor Green

Valamar Amicor Green Resort u najužem izboru za europski ‘Hotel Innovation Award 2023′

Valamar Amicor Green Resort izabran je kao jedan od tri finalista za „Hotel Innovation Award 2023“ priznanje koje se

Read More...
Cromaris obilježio 40. godišnjicu

Cromaris obilježio 40. godišnjicu početka mrijesta u Ninu

Kako bi obilježili prve početke mrijesta brancina, Cromaris je u svom mrijestilištu u Ninu priredio svečano obilježavanje 40. godišnjice

Read More...
eib

EIB i HBOR osigurali nova sredstva za financiranje u Hrvatskoj u iznosu pola milijarde eura

Očekuje se da će se novim sporazumom između Europske investicijske banke (EIB) i Hrvatske banke za obnovu i razvitak

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design