Proširenje i nove odgovornosti Tevinog Centra financijskih aktivnosti Zagreb

In Financije i gospodarstvo
Teva

Centar financijskih aktivnosti Zagreb (Shared Service Center Zagreb – ‘SSC’) koji posluje u okviru PLIVE, članice Teva grupe, prelazi na novu poslovnu lokaciju, nastavlja sa širenjem poslovanja i razmatranjem novih usluga postojećim korisnicima u zemljama Europske unije kao i novima iz Južne Amerike.

Ovaj prvi i za sada najveći centar financijskih usluga u Hrvatskoj osnovan je 2014. godine radi unapređenja kvalitete usluga i učinkovitosti financijskih aktivnosti s ciljem iskorištavanja sinergija i daljnjeg jačanja Tevine konkurentnosti. Centar trenutačno broji 90 zaposlenika koji rade u međunarodnom korporativnom okruženju s naprednim tehnologijama, koje omogućavaju uspješno provođenje postojećih i razmatranje potpuno novih proizvoda radi unapređenja zadovoljstva korisnika. Sukladno planu ovaj je centar do sada objedinio usluge transakcijskih financija svih većih europskih lokacija i podržava velik broj zemalja u Europi, kao što su Njemačka, Španjolska, Italija, Velika Britanija, Švicarska i druge. Proces objedinjavanja EU operacija završava se ovih dana uključivanjem Francuske kao posljednje veće zemlje kojoj će se usluge uskoro pružati iz Zagreba.

Uspješno provedene aktivnosti osnova su za uvođenje novih vrsta usluga kao i povećanje broja zemalja koje će svakodnevnu podršku dobivati od grupe stručnjaka iz Zagreba. U tom smislu značajan iskorak predstavlja početak preuzimanja zemalja Južne Amerike koje uz svoje regulatorne specifičnosti i vremenske zone donose potrebu za zapošljavanjem novih djelatnika. Upravo zbog očekivanog rasta poslovanja u nadolazećem razdoblju Centar se seli na novu lokaciju s kapacitetom od 115 djelatnika.

„Imamo kontinuiranu potrebu za kvalitetnim stručnjacima financijskog profila koji tečno govore nekoliko stranih jezika. Dosadašnji predani rad kolega u Financijskom centru Zagreb najzaslužniji je za uvođenje novih usluga i povećanje broja zemalja koje te usluge koriste. Njihove iznimne vještine, snalaženje u novim situacijama, obrazovanje i odlično sporazumijevanje na nekoliko stranih jezika rezultira stvaranjem novih vrijednosti sukladno Tevinim potrebama, što omogućava daljini rast. Iznimno mi je drago da kontinuirano zapošljavamo nove djelatnike na različitim pozicijama i razinama odgovornosti te očekujemo da će se to nastaviti radi naših ambicioznih planova i uključivanja novih zemalja”, istaknuo je Dheeraj Nagpal, viši direktor Financijskih operacija u Europi.

„Ponosan sam na kolege koji su iznimno motivirani te svakodnevno doprinose poboljšanju kvalitete, usluga i učinkovitosti Teva grupe kako na području financija tako i na području upravljanja ljudskim potencijalima i nabave. Kao rezultat uspješnog rada unutar Grupe u centru zajedničkih usluga u manje od tri godine zaposleno je više od 200 ljudi”, istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE.

Iz PLIVE pozivaju sve zainteresirane da se jave putem kontakt obrasca na www.pliva.hr i okušaju u ovom, za Hrvatsku još uvijek novom načinu poslovanja.

You may also read!

capelli

Cappelli: Šibenik je primjer dobrih ulaganja u turističke projekte

Ministar turizma Gari Cappelli u petak je u Šibeniku na sastanku sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i šibenskim

Read More...
Žigman

Potpisan memorandum između HANFA-e i izraelskih regulatora o suradnji u području FinTech inovacija

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ante Žigman jučer je s predstavnikom izraelskog regulatora svečano

Read More...
dm

dm predao donaciju vrijednu 14.000 kuna Općoj bolnici Varaždin

dm-ovu donaciju OB Varaždin uložit će u nabavu infuzijske pumpe za Odjel za pedijatriju. U četvrtak, 19. rujna dm je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.