Prvi hrvatski trgovački lanac otvorio novi prodajni centar

In Tvrtke i tržišta
pevex

Otvaranjem novog prodajnog centra preseljeno je poslovanje sa stare na novu lokaciju, još atraktivniju i dostupniju kupcima.

Otvorenjem novog prodajnog centra u Makarskoj trgovački div PEVEX ostvario je zadnju planiranu investiciju u 2020. godini.

Pevex MakarskaS lokacije u zapadnom dijelu Makarske, PEVEX je preselio poslovanje na adresu Vrgorački put broj 1, u zgradu gdje je do sada bio Velpro.

„U novom centru zaposlenici će imati bolje uvjete rada jer je znatno veći nego stari. Time je i kupcima pregledniji, što je važno jer će moći lakše izabrati između 50.000 proizvoda koje PEVEX ima u ponudi. I ovdje su uvedene najviše zaštitne i higijenske mjere. Zato s ponosom pozivamo sve stanovnike Makarske, Imotskog, Baške Vode, Brela, Vrgorca i cijelog okolnog područja da dođu i provjere novo mjesto najsigurnije kupnje u Hrvatskoj.“, poručio je predsjednik Uprave PEVEXA Jurica Lovrinčević.

Brojne zaštitne mjere u mjestu sigurne kupnje
Podsjetimo, PEVEX je prvi trgovački lanac koji je na području Europske unije uveo u sve svoje prodajne centre – termalne kamere, visokotehnološki stupanj zaštite koji su u Hrvatskoj uvele tek neke bolnice. Zbog projekta uvođenja termalnih kamera PEVEX je u listopadu ove godine dobio i nagradu Udruge menadžera sigurnosti.
Svima koji ulaze u prodajni centar sustav mjeri temperaturu tijela, a ako je ona povišena kupca se diskretno obavijesti o tome te ga se dodatno zaštiti zaštitnom opremom, maskom i rukavicama uz još jedno dezinficiranje ruku.

PEVEX je kao jednu od zadnjih zaštitnih mjera, za sve svoje prodajne centre, uveo i zamagljivače koji pretvaraju higijensko sredstvo u aerosol, čime se omogućava bolji prodor u sve dijelove prostora. Uz to, u studenom je nabavljen dezinficijens koji je 100 posto biorazgradiv i ne sadrži otrovne tvari. Zato ga mogu koristiti svi djelatnici, bez posebne obuke i zaštitne opreme. Novi prodajni centar u Makarskoj prostirat će se na 5.007 m2, što je za 1.000 m2 više nego što je imao stari.

Također, zaposliti će se 5 novih djelatnika, tako da će ih ukupno biti 40. Novi se centar otvara u vremenu van turističke sezone pa postoji i mogućnost dodatnog zapošljavanja pred ljeto. Tijekom 2020. godine, prosječna neto primanja u PEVEXU prešla su razinu od 6.100 kuna.

PEVEX trenutno ima oko 2.000 zaposlenika i 26 prodajnih centara. Za 2019. godinu, kao i prethodno za 2018., PEVEX je dobio bonitetni certifikat AAA, koji označuje top hrvatske tvrtke s visokom razinom poslovanja.

Mjesto sigurne kupnje:

You may also read!

pevex

Kupci sve ‘osjetljiviji’ na zaštitne mjere u prodajnim centrima, pogotovo u vezi jedne

Hrvatski trgovački div proveo je najveću anketu do sada među svojim kupcima o zadovoljstvu mjerama sigurnosti u prodajnim centrima,

Read More...
Franck Specialty Coffee

Franck Specialty Coffee – autorski izbor najboljih kava svijeta

Linija Franck Specialty kava sadrži ručno birana i zasebno pržena zrna kave autentičnog podrijetla iz posebno odabranih plantaža Kenije,

Read More...
SPAR

SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1600 kuna

SPAR Hrvatska sljedećeg tjedna počinje s isplatama božićnica u vrijednosti do 1600 kuna za svoje djelatnike, ovisno o dužini

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.