Prvi IKEA dostavni centar započeo s radom

1-IKEA dostavni centar_Čavli

U srijedu, 12. srpnja, točno u podne, s radom je započeo IKEA dostavni centar u Rijeci (Mavrinci 16b, Čavle, posebno označen ulaz u centru METRO Cash & Carryja), kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj.

U dostavnom centru kupci će moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru iznosit će 99 kuna za robu do 1000 kilograma.

Prvi kupac koji je koristio ovu novu uslugu, kojom tvrtka IKEA Hrvatska želi olakšati kupovinu i omogućiti dodatne uštede, je Josip Abičić.

„Putem IKEA internetske trgovine naručili smo VÄSTERÖN klupe za potrebe Narodnog učilišta, ustanove za obrazovanje i kulturu u Rijeci. Naručeni su proizvodi, dakako, stigli u plosnatim paketima, ali s nižom cijenom dostave, nego do sada. Raduje me što je IKEA otvorila svoj dostavni centar u Rijeci jer će nam to znatno olakšati kupovinu, a uštedjet ćemo i vrijeme i novac“, istaknuo je Josip Abičić.

IKEA dostavni centar u Rijeci omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i pet IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a sastoji se od dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb. Kupci online ili izravno u robnoj kući mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru u Rijeci. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana za radnog vremena dostavnog centra.

1-Prvi kupac Josip Abičić i menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb, Suzana Rumbak Baretić
Prvi kupac Josip Abičić i menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb, Suzana Rumbak Baretić

„Otvorenjem dostavnog centra u Rijeci korak smo bliže ostvarenju našeg cilja da IKEA proizvode i rješenja dodatno približimo našim kupcima i omogućimo im uštede. Kao što smo ranije najavili, trenutačno smo fokusirani na kupce na obali te do kraja kolovoza planiramo otvorenje dostavnog centra u Splitu. Kontinuirano ćemo nastaviti istraživati načine kojima svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj, što uključuje i razmatranje drugih lokacija za otvaranje dostavnih centara te unaprjeđivanje cijena dostave ravno do kućnog praga naših kupaca“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru u Rijeci, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 8:00 do 20:00 te nedjeljom od 8:00 do 16:00.

Uz Rijeku i Split, IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji u nadolazećem razdoblju, od čega još dva u Hrvatskoj.

Detaljnije informacije o IKEA dostavnom centru u Rijeci možete pronaći na IKEA.com.

Pročitajte još vijesti!

Grüne Woche 2018

HGK: Hrvatski proizvođači na sajmu Grüne Woche 2018 u Berlinu

Na 82. berlinskom sajmu Međunarodni zeleni tjedan-Grüne Woche 2018., koji je otvoren u petak, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore

Read More...
krapina

Krapinsko-zagorska županija među liderima u kontinentalnom turizmu

Krapinsko-zagorska županija među liderima je u kontinentalnom turizmu, ostvarivši iza grada Zagreba i Karlovačke županije najveći broj dolazaka turista

Read More...
kina

U Veneciji započela “Turistička godina EU-Kina 2018”

Početak projekta “Turistička godina EU-Kina 2018“ za jačanje suradnje Kine i zemalja EU-a u području turizma svečano je obilježen

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!