Reebok predstavio nove Classic Leather Legacy tenisice

In Promocije / novi proizvodi
Legacy

Vodeći globalni fitness brend Reebok lansirao je nove Classic Leather Legacy tenisice inspirirane njihovom retro lifestyle siluetom za trčanje. Classic Leather Legacy korijene vuče još iz prošle ere popularnosti trčanja, a sada ju je Reebok rekreirao za nove generacije stvarajući pritom moderan klasik.

Atraktivan dizajn tenisice rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja. Naime, tim Reebokovih dizajnera radio je na stvaranju najprivlačnijeg dizajnerskog jezika za današnjeg zahtjevnog potrošača koji ima stila i razmišlja o svom modnom izričaju.
Stvorena iz estetike Reeboka krajem 70-ih i ranih 80-ih, nova jednostavna silueta podsjeća na Aztec, trkaće tenisice iz 1979. godine, i Classic Leather, tenisice za trčanje u slobodno vrijeme iz 1983. godine. Imajući na umu ovu povijest, Reebokovi proizvodni i dizajnerski timovi iskoristili su svoju maštu, rezultate istraživanja među potrošačima i stvorili privlačan moderan dizajn Classic Leather Legacy tenisice.

Gumeni potplat Classic Leather Legacy tenisice povezan je s voluminozno oblikovanim srednjim uloškom, modernim rezom i kontrastnom (u boji i teksturi) potporom za petu. Gornja konstrukcija tenisice je mješavina materijala: najlona, antilopa i kože, a boje su inspirirane originalom iz sedamdesetih godina, iz Reebokovog izvornog ‘Trkačkog kluba’. Ono što novu Reebokovu tenisicu izdvaja od ostalih su detalji. Ovaj model ima 3D Reebok logo, ali i moderno tkanu Reebok Classics naljepnicu za jezik.

You may also read!

tesla

Uskoro kreće međunarodni kamp za mlade: „Tesline inovacije – svjetske inspiracije”

Cilj projekta “Tesla i mi – TIM” međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom pod sloganom „Tesline

Read More...
porec

Jadran je ozbiljno ugrožen, ali inovacije bi mogle pomoći u njegovoj zaštiti

Na Međunarodnom inovacijskom samitu koji se u sklopu projekta Innovamare održava online od 28. do 30. listopada svjetski priznati

Read More...
Prodavaonica dm-a

dm nagradio djelatnike za rad u izvanrednim okolnostima

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.