Römerquelle Emotion s okusom kupine i limete

In Promocije / novi proizvodi
Römerquelle

Svima omiljeni osvježavajući Römerquelle Emotion sada je dostupan i u novoj uzbudljivoj varijanti – s okusom kupine i limete. Voćne bobice kupine, u kombinaciji s osvježavajućom limetom će vas probuditi, inspirirati i izoštriti um.

Znate li da kupina ima visoku nutricionističku vrijednost, bogata je vitaminom C i sadrži više vlakana od većine drugog voća čime uspješno osnažuje imunitet? Jednako hranjiva je i limeta iz roda citrusa koja potječe iz jugoistočne Azije, jer sadrži dvije iznimno važne tvari za normalnu funkciju organizma, kalcij i folnu kiselinu.

Istraživanja su pokazala da i voda Römerquelle, koja pruža osvježenje još od doba starih Rimljana, sadržava optimalnu kombinaciju hranjivih sastojaka potrebnih ljudskomu tijelu. Upravo je tako ova voda i dobila ime koje na njemačkome jeziku Römerquelle znači „rimski izvor“. Izvor ove djevičanski čiste, kristalno bistre i osvježavajuće mineralne vode nalazi se u austrijskome mjestu Edelstal gdje izvire iz dubine od 250 metara, duboko ispod razine podzemne vode.

Najstroži zahtjevi i kriteriji po kojima se voda Römerquelle puni na samome izvoru razlog su savršeno uravnoteženog mineralnog sastava, niskog udjela natrija, neutralnog okusa te odličnog odnosa magnezija i kalcija. Upravo zbog toga voda Römerquelle predstavlja najbolje što priroda može ponuditi.

Novi Römerquelle Emotion okus dostupan je u pakiranjima od 500 i 330 mililitara. Pravo je vrijeme da doživite novu emociju uz spoj kupine i limete te otkrijete potpuno drugačiju dimenziju svježine i užitka.

You may also read!

1-Tele2_PBZCard_Fiskalka

Inovacija iz Tele2 za digitalizaciju malih i srednjih poduzetnika

Digitalizacija poslovnih procesa malih i srednjih poduzetnika (MSP) osnova je njihova uspješnijeg poslovanja, a time i ukupnog gospodarskog rasta,

Read More...
Blaženka Divjak

Google pokrenuo drugi krug financiranja namijenjen promicanju razvoja digitalnog društva u Hrvatskoj

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) primio je drugu financijsku potporu tvrtke Google u iznosu od 400 tisuća

Read More...
galko

Vrhunske kožne torbe u nježnim nijansama idealan su modni dodatak za proljeće

U korak s trendovima: Hrvatski modni brand Galko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2020 Uzbuđenje zbog povratka toplijeg vremena i sunčanih dana

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.