Römerquelle Emotion s okusom kupine i limete

In Promocije / novi proizvodi
Römerquelle

Svima omiljeni osvježavajući Römerquelle Emotion sada je dostupan i u novoj uzbudljivoj varijanti – s okusom kupine i limete. Voćne bobice kupine, u kombinaciji s osvježavajućom limetom će vas probuditi, inspirirati i izoštriti um.

Znate li da kupina ima visoku nutricionističku vrijednost, bogata je vitaminom C i sadrži više vlakana od većine drugog voća čime uspješno osnažuje imunitet? Jednako hranjiva je i limeta iz roda citrusa koja potječe iz jugoistočne Azije, jer sadrži dvije iznimno važne tvari za normalnu funkciju organizma, kalcij i folnu kiselinu.

Istraživanja su pokazala da i voda Römerquelle, koja pruža osvježenje još od doba starih Rimljana, sadržava optimalnu kombinaciju hranjivih sastojaka potrebnih ljudskomu tijelu. Upravo je tako ova voda i dobila ime koje na njemačkome jeziku Römerquelle znači „rimski izvor“. Izvor ove djevičanski čiste, kristalno bistre i osvježavajuće mineralne vode nalazi se u austrijskome mjestu Edelstal gdje izvire iz dubine od 250 metara, duboko ispod razine podzemne vode.

Najstroži zahtjevi i kriteriji po kojima se voda Römerquelle puni na samome izvoru razlog su savršeno uravnoteženog mineralnog sastava, niskog udjela natrija, neutralnog okusa te odličnog odnosa magnezija i kalcija. Upravo zbog toga voda Römerquelle predstavlja najbolje što priroda može ponuditi.

Novi Römerquelle Emotion okus dostupan je u pakiranjima od 500 i 330 mililitara. Pravo je vrijeme da doživite novu emociju uz spoj kupine i limete te otkrijete potpuno drugačiju dimenziju svježine i užitka.

You may also read!

1-Ministar Tomo Medved i predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali sporazum o poticanju poduzetništva branitelja

SURADNJA MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I HPB-a: PROGRAM RAZVOJA PODUZETNIŠTVA ZA BRANITELJE Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali su

Read More...
Europa Donna Hrvatska

Na dm ženskoj utrci prikupljeno više od 220 tisuća kuna za udrugu Europa Donna Hrvatska

U srijedu, 17. srpnja dm je Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručio donaciju u vrijednosti od 223.568,16

Read More...
Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.