Römerquelle Emotion s okusom kupine i limete

In Promocije / novi proizvodi
Römerquelle

Svima omiljeni osvježavajući Römerquelle Emotion sada je dostupan i u novoj uzbudljivoj varijanti – s okusom kupine i limete. Voćne bobice kupine, u kombinaciji s osvježavajućom limetom će vas probuditi, inspirirati i izoštriti um.

Znate li da kupina ima visoku nutricionističku vrijednost, bogata je vitaminom C i sadrži više vlakana od većine drugog voća čime uspješno osnažuje imunitet? Jednako hranjiva je i limeta iz roda citrusa koja potječe iz jugoistočne Azije, jer sadrži dvije iznimno važne tvari za normalnu funkciju organizma, kalcij i folnu kiselinu.

Istraživanja su pokazala da i voda Römerquelle, koja pruža osvježenje još od doba starih Rimljana, sadržava optimalnu kombinaciju hranjivih sastojaka potrebnih ljudskomu tijelu. Upravo je tako ova voda i dobila ime koje na njemačkome jeziku Römerquelle znači „rimski izvor“. Izvor ove djevičanski čiste, kristalno bistre i osvježavajuće mineralne vode nalazi se u austrijskome mjestu Edelstal gdje izvire iz dubine od 250 metara, duboko ispod razine podzemne vode.

Najstroži zahtjevi i kriteriji po kojima se voda Römerquelle puni na samome izvoru razlog su savršeno uravnoteženog mineralnog sastava, niskog udjela natrija, neutralnog okusa te odličnog odnosa magnezija i kalcija. Upravo zbog toga voda Römerquelle predstavlja najbolje što priroda može ponuditi.

Novi Römerquelle Emotion okus dostupan je u pakiranjima od 500 i 330 mililitara. Pravo je vrijeme da doživite novu emociju uz spoj kupine i limete te otkrijete potpuno drugačiju dimenziju svježine i užitka.

You may also read!

kaufland

Kaufland svečano otvorio prvi Solar Carport – nadstrešnice za automobile s ugrađenim solarnim panelima

Kaufland je na lokaciji svoje poslovnice Blato u Zagrebu službeno obilježio puštanje solarnih panela u pogon. Ovaj projekt pametnih

Read More...
nekretnine

Zagreb privlači pažnju svih sudionika na tržištu nekretnina

Cushman & Wakefield, vodeća svjetska tvrtka za pružanje usluga na tržištu nekretnina koja je prošli tjedan priopćila da je

Read More...
jagode

Vrgorac počastio Zagrepčane jagodama

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu protekle je subote mirisalo po jagodama, pršutu i vinu, prepoznatljivim aromama i mirisima vrgorskog kraja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.