Rowenta uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

In Promocije / novi proizvodi
rowenta

ROWENTA MOSQUITO PROTECT ventilator VU4210

Uporabom Ultimate Protect ventilatora rashladiti ćete prostoriju i ukloniti komarce. Zahvaljujući smart kombinaciji rashlađivanja zraka i tekućine protiv komaraca, Ultimate Protect podni ventilator osigurava veću zaštitu od komaraca optimiziranom difuzijom zraka po cijeloj sobi.

Ventilator je kompatibilan s većinom boćica protiv komaraca koje se mogu naći na tržištu, a pritom je tekućina može trajati tjednima, ovisno o uporabi.

U isto vrijeme proizvodi se snažan protok zraka pomoću 3 brzine i automatskom oscilacijom koja pruža ugodno rashlađivanje prostorije.

Uz sve ovo ventilator ima teleskopsku cijev kojoj lako možete podesiti visinu, te rešetku i zaštitu za djecu kako bi bila sigurna od moguće ozljede.

ROWENTA MOSQUITO PROTECT MN4010
Ovaj izuzetno učinkoviti uređaj protiv komaraca ne troši kemijske dodatke ili mirise, nije samo siguran, već i ekološki prihvatljiv. Dinamičan hvatač komaraca privlači komarce zbog svog UV LED svijetla i hvata ih kroz učinkovit sustav vakuuma kojeg stvara bez šumni ventilator. Učinkovit je protiv svih vrsta komaraca. Učinkovit je također i za Tigar vrste komaraca(Aedes) i Culex komarce.

Ovaj uređaj za hvatanje komaraca je dugoročna investicija jer ne troši kemijske dodatke. Troši samo 4W struje na sat. Siguran je za ljude i kućne ljubimce te čuva okoliš.

Može se kupiti u svim Elipso prodavaonicama.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.