Rowenta – za savršeno čiste perive podove

In Promocije / novi proizvodi
Rowenta

Za besprijekorne perive podove i veliku uštedu vremena, Clean & Steam omogućava vrhunske rezultate čišćenja u samo jednom prolazu.

Ovaj inovativni uređaj usisava i čistiti parom sve perive podove u jednom prolazu, uklanjajući do 99% bakterija te tako stvara zdrav i besprijekorno čisti životni prostor. Jedinstveni nastavak za usisavanje Dual Clean & Steam osmišljen je tako da prati prirodno gibanje kod usisavanja naprijed nazad, bez naprezanja, te u najkraćem vremenu može očistiti pod.

Napredna Cyclonic Technology osigurava visoku razinu odvajanja zraka od prašine, te zahvaljujući tome postiže izuzetne rezultate čišćenja. Osim toga omogućeno je prilagođavanje protoka pare. Čistač je dizajniran tako da se prilagođava bilo kojoj vrsti perivog poda.

Prosječno tjedno podove čistimo 34 minute, a još 31 minute potrošimo na njihovo pranje. S Clean & Steam nema više gubljenja vremena za usisavanje, a potom i za pranje. On samo u jednom potezu ostavlja vaše perive podove potpuno čiste.

Može se upotrijebiti za tvrde podove, a i za tepihe i prostirke, uz za tu posebnu namjeru dizajniranim nastavkom Ultra Glider. Njime se mogu usisati i osvježiti tepisi samo jednim jednostavnim potezom.

You may also read!

Zagorski mlinci” – 23. hrvatski proizvod zaštićen u EU

Zagorski mlinci – 23. hrvatski proizvod zaštićen u EU

“Zagorski mlinci“ dobili su europsku zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla, objavila je Europska komisija u Službenom listu Europske unije L

Read More...
plenkovic rimac

Premijer Plenković primio poduzetnika Matu Rimca

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je u ponedjeljak u Banskim dvorima poduzetnika i osnivača tvrtke Rimac Automobili Matu Rimca,

Read More...
turizam

Pravilnik o turističkoj pristojbi na e-Savjetovanju – manji paušal za OPG-ove

Prijedlog pravilnika o najvišem i najnižem iznosu turističke pristojbe predviđa pristojbu od najmanje 10 kuna, a najviše 20 kuna

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.