Rowenta – za savršeno čiste perive podove

In Promocije / novi proizvodi
Rowenta

Za besprijekorne perive podove i veliku uštedu vremena, Clean & Steam omogućava vrhunske rezultate čišćenja u samo jednom prolazu.

Ovaj inovativni uređaj usisava i čistiti parom sve perive podove u jednom prolazu, uklanjajući do 99% bakterija te tako stvara zdrav i besprijekorno čisti životni prostor. Jedinstveni nastavak za usisavanje Dual Clean & Steam osmišljen je tako da prati prirodno gibanje kod usisavanja naprijed nazad, bez naprezanja, te u najkraćem vremenu može očistiti pod.

Napredna Cyclonic Technology osigurava visoku razinu odvajanja zraka od prašine, te zahvaljujući tome postiže izuzetne rezultate čišćenja. Osim toga omogućeno je prilagođavanje protoka pare. Čistač je dizajniran tako da se prilagođava bilo kojoj vrsti perivog poda.

Prosječno tjedno podove čistimo 34 minute, a još 31 minute potrošimo na njihovo pranje. S Clean & Steam nema više gubljenja vremena za usisavanje, a potom i za pranje. On samo u jednom potezu ostavlja vaše perive podove potpuno čiste.

Može se upotrijebiti za tvrde podove, a i za tepihe i prostirke, uz za tu posebnu namjeru dizajniranim nastavkom Ultra Glider. Njime se mogu usisati i osvježiti tepisi samo jednim jednostavnim potezom.

You may also read!

capelli

Cappelli: Šibenik je primjer dobrih ulaganja u turističke projekte

Ministar turizma Gari Cappelli u petak je u Šibeniku na sastanku sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i šibenskim

Read More...
Žigman

Potpisan memorandum između HANFA-e i izraelskih regulatora o suradnji u području FinTech inovacija

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ante Žigman jučer je s predstavnikom izraelskog regulatora svečano

Read More...
dm

dm predao donaciju vrijednu 14.000 kuna Općoj bolnici Varaždin

dm-ovu donaciju OB Varaždin uložit će u nabavu infuzijske pumpe za Odjel za pedijatriju. U četvrtak, 19. rujna dm je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.