Rowenta – za savršeno čiste perive podove

In Promocije / novi proizvodi
Rowenta

Za besprijekorne perive podove i veliku uštedu vremena, Clean & Steam omogućava vrhunske rezultate čišćenja u samo jednom prolazu.

Ovaj inovativni uređaj usisava i čistiti parom sve perive podove u jednom prolazu, uklanjajući do 99% bakterija te tako stvara zdrav i besprijekorno čisti životni prostor. Jedinstveni nastavak za usisavanje Dual Clean & Steam osmišljen je tako da prati prirodno gibanje kod usisavanja naprijed nazad, bez naprezanja, te u najkraćem vremenu može očistiti pod.

Napredna Cyclonic Technology osigurava visoku razinu odvajanja zraka od prašine, te zahvaljujući tome postiže izuzetne rezultate čišćenja. Osim toga omogućeno je prilagođavanje protoka pare. Čistač je dizajniran tako da se prilagođava bilo kojoj vrsti perivog poda.

Prosječno tjedno podove čistimo 34 minute, a još 31 minute potrošimo na njihovo pranje. S Clean & Steam nema više gubljenja vremena za usisavanje, a potom i za pranje. On samo u jednom potezu ostavlja vaše perive podove potpuno čiste.

Može se upotrijebiti za tvrde podove, a i za tepihe i prostirke, uz za tu posebnu namjeru dizajniranim nastavkom Ultra Glider. Njime se mogu usisati i osvježiti tepisi samo jednim jednostavnim potezom.

You may also read!

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

Imovina investicijskih fondova narasla za 57 posto Hrvoje Krstulović i Josip Zaher „Investicijski fondovi i društva važna

Read More...
Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana

Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana?

Savjeti za sigurnu blagdansku kupovinu Kupovina hrane je prvi korak u osiguranju sigurnih namirnica za vašu obitelj. Pravilan način kupovine

Read More...
lova

Učinkovitija provedba reformi

Nacionalni program reformi 2019. predstavlja kontinuitet prethodnih takvih programa fokusirajući se na tri identična cilja sadržana i u prošlogodišnjem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.