S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa

In Obrazovna rješenja
Fortenova grupa

S krajem studenog Fortenova grupa zaključuje početak novog ciklusa edukacije u sva tri programa DRIVE Beyond Excellence projekta dugoročnog unaprjeđivanja znanja i vještina svojih zaposlenika.

Svega 15 dana nakon što je svoju edukaciju uspješno zaključilo 98 polaznika prve generacije, danas je s radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa. U njoj je 73 polaznika iz 17 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d.

Njihova edukacija je usmjerena na stjecanje cijelog niza novih znanja i kompetencija u različitim područjima poslovanja, a program je razvijen s grupacijom Selectio, vodećom hrvatskom kompanijom za savjetovanje u ljudskim resursima.

Polaznici će kroz devet modula dobiti uvid u znanja iz područja financija, lanaca opskrbe, prodaje, izgradnje odnosa s kupcima ili, pak, upravljanja opsežnijim projektima, s posebnim naglaskom na jačanje vještina vođenja timova, prepoznavanje specifičnih obilježja članova tima te poticanje njihove kreativnosti, agilnosti i sklonosti prema razmišljanju izvan okvira.

Cilj je edukacije ojačavanje menadžerskih vještina polaznika, ali i prijenos stečenih znanja, čime će se osnažiti i ukupna razina kompetencija i učinkovitosti zaposlenika i doprinijeti atmosferi zajedništva, suradnje i dijeljenja koje Fortenova grupa njeguje u svojim radnim sredinama.

„Mislim da smo svi ponosni što godinu završavamo s novim počecima u našim internim programima edukacije i to s impresivnim brojem polaznika u obje generacije. Kad se to stavi u kontekst svega ostalog što je u kompaniji paralelno rađeno, onda doista možemo biti zadovoljni našim ukupnim postignućima. Nismo samo jačali našu financijsku snagu, što iz kvartala u kvartal potvrđuju naši rezultati poslovanja, nego smo paralelno s tim razvijali interne procese i sustavnu podršku našem ključnom resursu, što nas je dovelo do toga da danas imamo respektabilan talent pool i timove koji mogu realizirati i najzahtjevnije zadatke“ – rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe prilikom pokretanja Accelerate programa.

„U dvije generacije grupnih programa razvoja vještina naših zaposlenika u okviru DRIVE Beyond Excellence projekta uključeno je više od 450 zaposlenih iz svih naših kompanija. Prve su generacije uspješno okončale svoju edukaciju, a povratne informacije polaznika sva tri programa o kvaliteti sadržaja te ukupnom konceptu su doista izvrsne. Stoga smo jako zadovoljni razvojem DRIVE Beyond Excellence projekta i koristima koje donosi u osnaživanju ukupnih ljudskih potencijala u Grupi, ali i u našoj ukupnoj radnoj okolini“ – rekla je Gordana Fabris, direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe.

You may also read!

Zagreb Advent Run oborio sve rekorde: više od 4300 kostimiranih trkača preplavilo zagrebačke ulice

Zagreb Advent Run oborio sve rekorde: više od 4300 kostimiranih trkača preplavilo zagrebačke ulice

Osmo izdanje najveće europske adventske utrke Zagreb Advent Run u nedjelju je okupilo više od 4300 trkača iz više

Read More...
Wall street

Svjetske burze u plusu jer se očekuje ostvarenje ‘laganog gospodarskog prizemljenja’

Na svjetskim burzama protekloga tjedna vodeći indeksi su porasli, pri čemu je američki S&P dosegnuo najvišu razinu od ožujka

Read More...
Ključ sigurnosti prevencija i cjeloživotno učenje

Ključ sigurnosti prevencija i cjeloživotno učenje

U organizaciji ZIRS Učilišta - Ustanove za obrazovanje odraslih, Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, i suorganizatora Hrvatskog društva za medicinu rada

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design