S radom započeo prvi IKEA centar za planiranje kuhinja

In Trgovina na malo
IKEA

U petak, 15. veljače, točno u podne, u Splitu je s radom započeo IKEA planiranje kuhinja, prvi takav centar u Hrvatskoj. IKEA Planiranje kuhinja nalazi se u sklopu City Centra One u Vukovarskoj ulici 207 (na razini -1), odmah pored IKEA dostavnog centra Split, a ovo je još jedan od načina kojima IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti dostupnijima i pristupačnijima što većem broju klijenata u Hrvatskoj.

Novouređeni prostor IKEA Planiranje kuhinja namijenjen je svima koji su se odlučili na preuređenje ili možda po prvi put namještaju svoju kuhinju, ali im nedostaje profesionalna pomoć kako organizirati jednu od najfrekventnijih prostorija u domovima. Troškovi savjetovanja i izrade nacrta kuhinje iznosit će 400 kuna za dvosatni termin, no za plaćeni iznos individualni klijenti će dobiti vaučer u istom iznosu koji mogu iskoristiti za kupovinu bilo kojih proizvoda u robnoj kući IKEA Zagreb ili puten internetske trgovine na www.ikea.hr.

IKEA Planiranje kuhinja omogućuje isključivo savjetovanje i izradu nacrta kuhinja, u čemu će kupcima u svakoj smjeni pomagati po četiri IKEA zaposlenika, stručnjaka za planiranje. Procedura za rezervaciju termina je jednostavna, a kupci mogu izabrati neki od slobodnih termina putem web-stranice www.ikea.hr. Jedino što je prije toga potrebno učiniti je izmjeriti prostor koji je potrebno osmisliti te označiti gdje se nalaze instalacije – dovod struje i vode te – ukoliko postoje – otvori za ventilaciju zraka.

Svi koji budu zainteresirani moći će izabrati svoj termin tijekom radnog vremena IKEA Planiranja kuhinja, od ponedjeljka do subote od 10:00 do 20:00 te nedjeljom od 9:00 do 14:00 sati. Uz unaprijed zakazane sastanke, u prostore IKEA Planiranja kuhinja moguće je doći i nenajavljeno, a IKEA stručnjaci će u skladu s raspoloživim vremenom pomoći svima koji se odluče za ovu uslugu.

Uz ovu uslugu, u splitskom centru IKEA Planiranje kuhinja kupcima ostaje na raspolaganju i dosadašnja mogućnost – da im netko od IKEA djelatnika, stručnjaka za planiranje, dođe u njihov dom i na licu mjesta izmjeri prostor te osmisli organizaciju kuhinje. Cijena ove usluge, kao i do sada, iznosit će 720 kuna za tri sata, a kupci će uz račun i u ovom slučaju dobiti vaučer iste vrijednosti, koji mogu iskoristiti za kupnju bilo kojih proizvoda u robnoj kući IKEA Zagreb ili putem internetske trgovine na www.ikea.hr. Uz Splitsko-dalmatinsku, ova usluga dostupna je i stanovnicima na području Zagrebačke županije te Grada Zagreba.

Detaljnije informacije o IKEA Planiranju kuhinja možete pronaći na ovom linku.

You may also read!

Suradnja Hrvatske i Kine

Suradnja Hrvatske i Kine doživljava renesansu

„Odnosi Hrvatske i Kine u zadnjih nekoliko godina doživljavaju pravu renesansu. Prošlogodišnja trgovinska razmjena premašila je milijardu dolara, a

Read More...
Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar Riviera pokreće inicijativu „1,000 stabala Valamara“, najveću zelenu inicijativu ovakvog tipa u hrvatskom turizmu. U sklopu inicijative Valamar

Read More...
Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Tvrtke Verso Altima grupa i Radar Cyber Security potpisale su u Zagrebu partnerski ugovor za područje informacijske i kibernetičke

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.