Sajam bazena u Opatiji

In Sajmovi i izložbe
Relax_Adria

U Opatiji se od četvrtka, 15. do subote, 17. ožujka održava jedini specijalizirani sajam u Hrvatskoj, čiji je izložbeni program usmjeren na opremanje hotela i kuća za odmor pred turističku sezonu. Relax Adria se održava u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a osim samom turističkom sektoru, namijenjen je i arhitektima i projektantima. Ove godine nastupa više od 60 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije i Češke, koji će predstaviti svoje najbolje proizvode.

Prema najavama, hrvatski turizam očekuje još jedna odlična sezona, u kojoj bi imperativ trebala biti kvaliteta turističke ponude. Upravo s ciljem da se turističkim djelatnicima na jednom mjestu predstave svi dobavljači čija ponuda obuhvaća proizvode i usluge za podizanje kvalitete te opremanje hotela i kuća za odmor pred turističku sezonu, sajam Relax Adria i ove godine u Opatiji okuplja vodeće tvrtke.

Sve za gradnju bazena
Sajam Relax Adria pokazat će sve novosti vezane za gradnju bazena, od novih modela tehnologija gradnje do održavanja bazenske vode, kao i samog bazena nakon razdoblja upotrebe. Upravo su se bazeni u posljednjih nekoliko godina pokazali kao jedan od najboljih sadržaja kada je riječ o produljenju turističke sezone i popunjavanju kapaciteta, pa je ovo prilika za sve one koji razmišljaju o ovoj investiciji da na licu mjesta saznaju sve što ih zanima, i to od priznatih hrvatskih i inozemnih stručnjaka.

Osim na bazene, naglasak je u izlagačkom programu stavljen i na dodatne usluge – od projektiranja i gradnje manjeg ili većeg wellnessa ili investicija u fitness opremu. Tako će se osim primjerice Klafs sauni, na sajmu Relax Adria prezentirati i popularne barrel saune koje su posebno atraktivne za ponudu obiteljskog smještaja, kao i “tailor made” sprave za fitness, te najbolji brendovi hidromasažnih bazena – Jacuzzi, Sundance, Swim Spa, Pool Lounge i ostali.

Kako saznajemo od direktora sajma Adriana Požarića, velik je dio izlagačkog programa posvećen i opremanju terasa i vanjskih prostora.
– Danas turistički objekti jednaku pažnju moraju posvetiti svim detaljima, pa je velik dio sajma okrenut finalnom, vanjskom uređenju. Predstavljamo širok raspon namještaja za terase, ležaljke, suncobrane, kao i linije podnih obloga, opločnika te usluge i alate za održavanje, pojasnio je Požarić, dodajući kako izlagački prostor obuhvaća i namještaj za interijere, te program tendi i zaštite od sunca, a sve to kroz boutique koncept manjeg sajma, gdje se na jednom mjestu mogu vidjeti pomno odabrani brendovi.

Uz izlagački dio, sajam Relax Adria ima i zanimljiv popratni program predavanja koja su osim samim vlasnicima hotela i kuća za odmor, namijenjena arhitektima i projektantima.

Četvrtak, 15. ožujka dan je posvećen uređenju, projektiranju bazena i spa sadržaja. Osim o novim tehnologijama gradnje bazena kao što su primjerice metalne konstrukcije, biti će riječi i o najčešćim greškama pri projektiranju wellnessa. Društvo arhitekata Rijeka predstaviti će aktualne načine gradnje bazena u turističkim objektima – od minimalne dužine sunčališta, pozicije, podloge, pozicioniranja vanjskih objekata te detalja kao što su udaljenost bazena od glavnog objekta ili pak trendova plivačkih bazena u kućama za odmor.

Program se nastavlja u petak, 16. ožujka, kada se održava Forum obiteljskog smještaja Kvarnera u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka. Tu će domaćini u obiteljskom smještaju imati priliku poslušati niz predavanja vezanih za unapređenje poslovanja, te razmijeniti znanja i iskustva.

You may also read!

hup

HUP vjeruje da će Ministarstvo dati alternativi prijedlog vezan uz izmjenu zakona o doprinosima

Iz Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) reagirali su u subotu na predloženu izmjenu zakona o doprinosima vezanu za povećanje koeficijenta

Read More...
horvat

Ministar Horvat posjetio Špancirfest i razgovarao o poduzetničkoj infrastrukturi

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat posjetio je u petak jubilarni 20. Špancirfest gdje je o poduzetničkoj infrastrukturi

Read More...
prsut

Proizvodnja pršuta ne pokriva ni 50% domaćih potreba

„Proizvodnja pršuta nije samo dio naše kulturne baštine, već i konkurentan i izvozno orijentiran proizvod. No, s današnjim proizvodnim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.