Sajmovi idealni za pronalazak novih kupaca

In Sajmovi i izložbe
sajam

Počeo najveći međunarodni sajam ljevarstva i metalurgije u Düsseldorfu

Hrvatska gospodarska komora organizirala je zajednički nastup tri hrvatske tvrtke na najvećem međunarodnom sajmu ljevarstva i metalurgije GIFA/ NEWCAST/ METEC/ THERMOPROCESS, koji će se održava od 25. do 29. lipnja 2019. u Düsseldorfu.

Svoje proizvode na izložbenom prostoru HGK predstavljaju Lipovica, Ferro-Preis i Ljevaonica Bujan.

Renato Martinjak, direktor prodaje i marketinga tvrtke Ferro-Preis koja izvozi oko 95 posto svoje proizvodnje (oko 16 milijuna eura), istaknuo je da redovito izlažu na sajmovima u EU jer tako planski i ciljano prezentiraju tvrtku. „Naša iskustva s ranijih nastupa na sajmovima su pozitivna, svaki nam je donio ponekog novog kupca. Zadnjih nekoliko godina bilježimo kontinuirani rast izvoza, Njemačko tržište nam je i nadalje najzanimljivije i na njemu nastojimo dodatno povećati prisutnost. Od ostalih tržišta najviše nas privlači Skandinavija, tu bismo htjeli napraviti iskorak“, kazao je Martinjak, uz napomenu da konstantno ulažu u modernizaciju proizvodnje i time dižu produktivnost.

Sajam se održava svake četiri godine i sastoji se od četiri priredbe: na sajmu GIFA predstavljaju se najnovije tehnologije i oprema za ljevaonice, na sajmu NEWCAST predstavljaju se ljevaonice sa svojim odljevcima, na METEC-u tehnologije iz područja metalurgije, a na THERMOPROCESS-u industrijske peći i tehnologije toplinske obrade.

Na prethodno održanom sajmu 2015. godine svoje proizvode je izložilo 2.214 izlagača, a posjetilo ga je 78.000 posjetitelja iz preko 120 zemalja.

You may also read!

industry

Oporavak europske industrijske proizvodnje u svibnju – u Hrvatskoj blaži pad

Europska industrijska proizvodnja oporavila se u svibnju u odnosu na travanj zahvaljujući ublažavanju mjera suzbijanja pandemije koronavirusa dok je

Read More...
otp_banka

OTP banka snižava kamatne stope za kredite vezane uz NRS

OTP banka je u utorak najavila da od početka kolovoza snižava kamatne stope na kredite građana u eurima i

Read More...
Huawei

Dvoznamenkasti rast Huaweija u prvoj polovici 2020.

Huawei je objavio poslovne rezultate za prvu polovicu 2020. koji pokazuju kako je kompanija u tom razdoblju ostvarila prihod

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.