Sajmovi idealni za pronalazak novih kupaca

In Sajmovi i izložbe
sajam

Počeo najveći međunarodni sajam ljevarstva i metalurgije u Düsseldorfu

Hrvatska gospodarska komora organizirala je zajednički nastup tri hrvatske tvrtke na najvećem međunarodnom sajmu ljevarstva i metalurgije GIFA/ NEWCAST/ METEC/ THERMOPROCESS, koji će se održava od 25. do 29. lipnja 2019. u Düsseldorfu.

Svoje proizvode na izložbenom prostoru HGK predstavljaju Lipovica, Ferro-Preis i Ljevaonica Bujan.

Renato Martinjak, direktor prodaje i marketinga tvrtke Ferro-Preis koja izvozi oko 95 posto svoje proizvodnje (oko 16 milijuna eura), istaknuo je da redovito izlažu na sajmovima u EU jer tako planski i ciljano prezentiraju tvrtku. „Naša iskustva s ranijih nastupa na sajmovima su pozitivna, svaki nam je donio ponekog novog kupca. Zadnjih nekoliko godina bilježimo kontinuirani rast izvoza, Njemačko tržište nam je i nadalje najzanimljivije i na njemu nastojimo dodatno povećati prisutnost. Od ostalih tržišta najviše nas privlači Skandinavija, tu bismo htjeli napraviti iskorak“, kazao je Martinjak, uz napomenu da konstantno ulažu u modernizaciju proizvodnje i time dižu produktivnost.

Sajam se održava svake četiri godine i sastoji se od četiri priredbe: na sajmu GIFA predstavljaju se najnovije tehnologije i oprema za ljevaonice, na sajmu NEWCAST predstavljaju se ljevaonice sa svojim odljevcima, na METEC-u tehnologije iz područja metalurgije, a na THERMOPROCESS-u industrijske peći i tehnologije toplinske obrade.

Na prethodno održanom sajmu 2015. godine svoje proizvode je izložilo 2.214 izlagača, a posjetilo ga je 78.000 posjetitelja iz preko 120 zemalja.

You may also read!

capelli

Cappelli: Šibenik je primjer dobrih ulaganja u turističke projekte

Ministar turizma Gari Cappelli u petak je u Šibeniku na sastanku sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i šibenskim

Read More...
Žigman

Potpisan memorandum između HANFA-e i izraelskih regulatora o suradnji u području FinTech inovacija

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ante Žigman jučer je s predstavnikom izraelskog regulatora svečano

Read More...
dm

dm predao donaciju vrijednu 14.000 kuna Općoj bolnici Varaždin

dm-ovu donaciju OB Varaždin uložit će u nabavu infuzijske pumpe za Odjel za pedijatriju. U četvrtak, 19. rujna dm je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.