San Canzian Village & Hotel s novom restoranskom ponudom

In Novi turistički kapaciteti
San Canzian Village

Nakon uspješno dovršene prve faze projekta San Canzian, koja je kulminirala uključivanjem ovog istarskog bisera u prestižnu grupaciju Small Luxury Hotels of the World, jedan od najuzbudljivijih hotelijerskih projekata u Hrvatskoj u 2019. godini kreće dalje.

Suradnja s prestižnim zagrebačkim restoranom Noel, nositeljem Michelinove zvjezdice, rezultirala je vrhunskim restoranskim i barskim sadržajem u samom hotelu te jasno definiranom, visokom gastronomskom ponudom.
Management San Canzian Village & Hotela će od 1. siječnja u potpunosti preuzeti upravljanje cjelokupnom ponudom, kako bi se usredotočio na jedinstveno i nezaboravno iskustvo svojih gostiju.

Uspješna suradnja hotela i zagrebačkog Noela nastavit će se kroz povremene zajedničke gastronomske “pop up” projekte u jedinstvenom okruženju San Canziana.

U istarskom selu od samo tri stanovnika u neposrednoj blizini čarobnog Grožnjana, smjestio se San Canzian Village & Hotel. Jedinstveno mjesto koje odiše autentičnim istarskim ozračjem, spajajući tradicionalno i moderno gostima nudi individualni pristup i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica.

San Canzian raspolaže s ukupno 24 sobe i suita nadahnutih istarskim šarmom koje su besprijekorno stopljene u srednjovjekovni ambijent. Prirodno okruženje vanjskog bazena s panoramskim pogledom na maslinike i vinograde pruža gostima idealnu atmosferu za uživanje i opuštanje uz umirujuće zvukove prirode.

Vrhunski restoran i zasigurno jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj čine San Canzian Village & Hotel vrhunskom gastronomskom destinacijom.

You may also read!

turizam

eVisitor: U Hrvatskoj u srpnju 2,44 milijuna dolazaka i 18,60 milijuna noćenja

Prema podacima sustava eVisitor, u Hrvatskoj je u srpnju ostvareno 2,44 milijuna dolazaka i 18,60 milijuna noćenja što predstavlja

Read More...
wallstreet

Wall Street prošloga tjedna porastao, ostale svjetske burze pale

Na Wall Streetu su prošloga tjedna burzovni indeksi porasli, zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima kompanija, no na ostalim svjetskim burzama

Read More...
savic

Županije ugovorile preko 60 milijardi kuna EU sredstava, Dubrovčani prednjače

U razdoblju od 2017. do 2019. hrvatske su županije ugovorile EU projekata u iznosu od 61,2 milijarde kuna (8,24

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.