San Canzian Village & Hotel s novom restoranskom ponudom

In Novi turistički kapaciteti
San Canzian Village

Nakon uspješno dovršene prve faze projekta San Canzian, koja je kulminirala uključivanjem ovog istarskog bisera u prestižnu grupaciju Small Luxury Hotels of the World, jedan od najuzbudljivijih hotelijerskih projekata u Hrvatskoj u 2019. godini kreće dalje.

Suradnja s prestižnim zagrebačkim restoranom Noel, nositeljem Michelinove zvjezdice, rezultirala je vrhunskim restoranskim i barskim sadržajem u samom hotelu te jasno definiranom, visokom gastronomskom ponudom.
Management San Canzian Village & Hotela će od 1. siječnja u potpunosti preuzeti upravljanje cjelokupnom ponudom, kako bi se usredotočio na jedinstveno i nezaboravno iskustvo svojih gostiju.

Uspješna suradnja hotela i zagrebačkog Noela nastavit će se kroz povremene zajedničke gastronomske “pop up” projekte u jedinstvenom okruženju San Canziana.

U istarskom selu od samo tri stanovnika u neposrednoj blizini čarobnog Grožnjana, smjestio se San Canzian Village & Hotel. Jedinstveno mjesto koje odiše autentičnim istarskim ozračjem, spajajući tradicionalno i moderno gostima nudi individualni pristup i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica.

San Canzian raspolaže s ukupno 24 sobe i suita nadahnutih istarskim šarmom koje su besprijekorno stopljene u srednjovjekovni ambijent. Prirodno okruženje vanjskog bazena s panoramskim pogledom na maslinike i vinograde pruža gostima idealnu atmosferu za uživanje i opuštanje uz umirujuće zvukove prirode.

Vrhunski restoran i zasigurno jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj čine San Canzian Village & Hotel vrhunskom gastronomskom destinacijom.

You may also read!

hrv

Hrvatska u New Yorku među najtraženijim turističkim destinacijama

Hrvatska turistička zajednica (HTZ), koja sudjeluje na sajmu turizma New York Times Travel Show u New Yorku od 24.

Read More...
cikloturizam

Eurostat: broj noćenja turista u EU i Hrvatskoj porastao u 2019.

Ukupni broj turističkih noćenja u Europskoj uniji ponovo je porastao u 2019. a Hrvatska je zadržala poziciju među zemljama

Read More...
wall

Svjetske burze pale s rekordnih razina zbog koronavirusa

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna skliznule s rekordnih razina jer se ulagači plaše negativnih posljedica širenja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.