San Canzian Village & Hotel s novom restoranskom ponudom

In Novi turistički kapaciteti
San Canzian Village

Nakon uspješno dovršene prve faze projekta San Canzian, koja je kulminirala uključivanjem ovog istarskog bisera u prestižnu grupaciju Small Luxury Hotels of the World, jedan od najuzbudljivijih hotelijerskih projekata u Hrvatskoj u 2019. godini kreće dalje.

Suradnja s prestižnim zagrebačkim restoranom Noel, nositeljem Michelinove zvjezdice, rezultirala je vrhunskim restoranskim i barskim sadržajem u samom hotelu te jasno definiranom, visokom gastronomskom ponudom.
Management San Canzian Village & Hotela će od 1. siječnja u potpunosti preuzeti upravljanje cjelokupnom ponudom, kako bi se usredotočio na jedinstveno i nezaboravno iskustvo svojih gostiju.

Uspješna suradnja hotela i zagrebačkog Noela nastavit će se kroz povremene zajedničke gastronomske “pop up” projekte u jedinstvenom okruženju San Canziana.

U istarskom selu od samo tri stanovnika u neposrednoj blizini čarobnog Grožnjana, smjestio se San Canzian Village & Hotel. Jedinstveno mjesto koje odiše autentičnim istarskim ozračjem, spajajući tradicionalno i moderno gostima nudi individualni pristup i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica.

San Canzian raspolaže s ukupno 24 sobe i suita nadahnutih istarskim šarmom koje su besprijekorno stopljene u srednjovjekovni ambijent. Prirodno okruženje vanjskog bazena s panoramskim pogledom na maslinike i vinograde pruža gostima idealnu atmosferu za uživanje i opuštanje uz umirujuće zvukove prirode.

Vrhunski restoran i zasigurno jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj čine San Canzian Village & Hotel vrhunskom gastronomskom destinacijom.

You may also read!

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Veliku Gospu SPAR-ove trgovine rade skraćeno ili će biti zatvorene

U svim SPAR trgovinama podignut limit za beskontaktno plaćanje na 250 kuna

S ciljem dodatnog smanjenja mogućnosti širenja koronavirusa razmjenom novčanica između kupaca i blagajnika, Hrvatska narodna banka dala je preporuku

Read More...
Konobar

Dogovorna suspenzija kolektivnog ugovora ugostiteljstva sporazumom sindikata i poslodavaca u turizmu

HUP-Udruga ugostiteljstva i turizma, Sindikat turizma i usluga Hrvatske te Sindikat Istre Kvarnera i Dalmacije potpisali su Sporazum koji

Read More...
turizam

Turistički sektor treba stabilizirati dodatnim setom mjera koji će vrijediti do proljeća 2021.

U situaciji potpunog izostanka turističkog prometa, sa kompletno zatvorenim smještajnim i ugostiteljskim objektima diljem zemlje, te rastuće neizvjesnosti oko

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.