Servis info.BIZ – Svi podaci potrebni za kvalitetno donošenje poslovnih odluka dostupni na jednom mjestu

In Korisno
fina

Financijska je agencija proširila portfelj svojih proizvoda i usluga, servisom info.BIZ. Riječ je o servisu koji pruža uvid u informacije o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata te o poslovnoj okolini u kojoj oni djeluju.

Najveća je i najažurnija baza poslovnih informacija za više od 775.000 poslovnih subjekata iz više od 30 izvora, od kojih su najznačajniji RGFI (Registar godišnjih financijskih izvješća), JRR (Jedinstveni registar računa), Registar koncesija, Upisnik založnih prava, Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje, Očevidnik nekretnina i pokretnina, Zagrebačka burza, SKDD (Središnje klirinško depozitarno društvo), Sudski registar, Obrtni registar i Narodne novine (Elektronički oglasnik javne nabave RH).

info.BIZ prikazuje osnovne, adresne i financijske podatke, rejting i pokazatelje poslovanja poduzetnika, financijskih institucija, neprofitnih organizacija i proračunskih korisnika za posljednjih 5 godina. Nudi brz i jednostavan pristup velikom broju poslovnih podataka i informacija u stvarnom vremenu te omogućuje brže, jednostavnije i sigurnije donošenje poslovnih odluka, sustavno praćenje klijenata, olakšava izradu poslovnih analiza te praćenje trendova i prepoznavanje potencijala na tržištu.

U ponudi su tri paketa – info.BIZ START, info.BIZ EKSPERT i info.BIZ PREMIUM, a postoji i mogućnost posebno prilagođenog i dorađenog paketa, prema potrebama naručitelja.

Sve funkcionalnosti paketa i usporedbu s drugim paketima, uključujući i cijene, pogledajte ovdje.

Za korištenje info.BIZ servisa dovoljno je registrirati se i naručiti odabrani paket putem web aplikacije: https://infobiz.fina.hr ili ispuniti narudžbenicu/ugovor te ju predati u najbližu poslovnicu Fine.

Napominjemo da je do 14. lipnja 2019. godine u tijeku promotivno razdoblje korištenja info.BIZ servisa, koje podrazumijeva 30 dana besplatnog START paketa te ugovaranje korištenja bilo kojeg paketa na godinu dana, uz 50% popusta.

You may also read!

vlada

Rast BDP-a za 0,4 posto ohrabrujući signal

Rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) za 0,4 posto u prvom tromjesečju ohrabrujući je signal za nastavak poduzimanja reformi i

Read More...
trgovina

U travnju zabilježen veliki pad maloprodajnoga prometa

U travnju 2020. godine realan je promet u trgovini na malo bio, prema kalendarski prilagođenim podacima, 25,5 posto manji

Read More...
Održan prvi online tečaj „Digitalna pristupačnost“

Održan prvi online tečaj „Digitalna pristupačnost“

U svibnju je održan pilot online tečaj o digitalnoj pristupačnosti za predstavnike tijela javnog sektora. Tečaj „Digitalna pristupačnost“ zajednički su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.