Servis info.BIZ – Svi podaci potrebni za kvalitetno donošenje poslovnih odluka dostupni na jednom mjestu

In Korisno
fina

Financijska je agencija proširila portfelj svojih proizvoda i usluga, servisom info.BIZ. Riječ je o servisu koji pruža uvid u informacije o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata te o poslovnoj okolini u kojoj oni djeluju.

Najveća je i najažurnija baza poslovnih informacija za više od 775.000 poslovnih subjekata iz više od 30 izvora, od kojih su najznačajniji RGFI (Registar godišnjih financijskih izvješća), JRR (Jedinstveni registar računa), Registar koncesija, Upisnik založnih prava, Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje, Očevidnik nekretnina i pokretnina, Zagrebačka burza, SKDD (Središnje klirinško depozitarno društvo), Sudski registar, Obrtni registar i Narodne novine (Elektronički oglasnik javne nabave RH).

info.BIZ prikazuje osnovne, adresne i financijske podatke, rejting i pokazatelje poslovanja poduzetnika, financijskih institucija, neprofitnih organizacija i proračunskih korisnika za posljednjih 5 godina. Nudi brz i jednostavan pristup velikom broju poslovnih podataka i informacija u stvarnom vremenu te omogućuje brže, jednostavnije i sigurnije donošenje poslovnih odluka, sustavno praćenje klijenata, olakšava izradu poslovnih analiza te praćenje trendova i prepoznavanje potencijala na tržištu.

U ponudi su tri paketa – info.BIZ START, info.BIZ EKSPERT i info.BIZ PREMIUM, a postoji i mogućnost posebno prilagođenog i dorađenog paketa, prema potrebama naručitelja.

Sve funkcionalnosti paketa i usporedbu s drugim paketima, uključujući i cijene, pogledajte ovdje.

Za korištenje info.BIZ servisa dovoljno je registrirati se i naručiti odabrani paket putem web aplikacije: https://infobiz.fina.hr ili ispuniti narudžbenicu/ugovor te ju predati u najbližu poslovnicu Fine.

Napominjemo da je do 14. lipnja 2019. godine u tijeku promotivno razdoblje korištenja info.BIZ servisa, koje podrazumijeva 30 dana besplatnog START paketa te ugovaranje korištenja bilo kojeg paketa na godinu dana, uz 50% popusta.

You may also read!

1-Ministar Tomo Medved i predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali sporazum o poticanju poduzetništva branitelja

SURADNJA MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I HPB-a: PROGRAM RAZVOJA PODUZETNIŠTVA ZA BRANITELJE Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali su

Read More...
Europa Donna Hrvatska

Na dm ženskoj utrci prikupljeno više od 220 tisuća kuna za udrugu Europa Donna Hrvatska

U srijedu, 17. srpnja dm je Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručio donaciju u vrijednosti od 223.568,16

Read More...
Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.