Šesta Decathlonova poslovnica od petka i u Splitu

Decathlon u Splitu

Vodeći lanac sportske opreme u Hrvatskoj stigao u grad sporta

Splitska poslovnica Decathlona u Salona Mallu otvara svoja vrata u petak 15. prosinca – Na čak 2500 kvadratnih metara Decathlon donosi najbogatiji izbor sportske opreme za više od 70 sportova.

Vodeći lanac trgovina sportskom opremom Decathlon od 15. prosinca građanima Splita na čak 2500 kvadratnih metara donosi najveći izbor sportske opreme za više od 70 sportova. U novom trgovačkom centru Salona Mall na svečanom otvaranju splitske poslovnice Decathlona brojni su se uzvanici među prvima mogli uvjeriti u raznovrsnu ponudu Decathlonove sportske opreme. Svečanom je otvaranju nazočila i veleposlanica Francuske u Republici Hrvatskoj gđa Corrine Meunier, koja je pozdravila otvorenje Decathlona u gradu koji živi za sport i kojemu je identitet obilježen sportskim uspjesima.

„Tijekom posljednje tri godine, koliko je prošlo od otvaranja naše prve poslovnice u Zagrebu, hrvatsko je tržište pokazalo kako Decathlon uspješno zadovoljava njegove potrebe u segmentu sportske opreme, prema željama i rekreativnih sportaša i profesionalaca. Ljubav Hrvata prema sportu i fizičkim aktivnostima razlog je našega uspješnog poslovanja i širenja naše poslovne mreže pa mi je stoga iznimna čast što ćemo od sada biti prisutni i u Splitu, hrvatskom gradu sporta“, istaknuo je područni menadžer Michel Kappler pri svečanom otvaranju splitske poslovnice Decathlona.

Svečanom su otvaranju prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Solina Ivica Rakušić, a posebno je oduševljen raznovrsnom ponudom u trgovini bio najtrofejniji domaći rukometaš Ivano Balić, koji u Splitu vodi uspješnu rukometnu akademiju RK Balić&Metličić.

Osim u bogatoj ponudi, po kojoj je ovaj vodeći lanac sportske opreme u svijetu poznat, uzvanici su mogli uživati i u brojnim sportskim izvedbama nagrađivanih splitskih navijačica Sedmi vjetar, nogometnom tehniciranju u slobodnom stilu prvaka Mirana Pirnera, plesnom nastupu poznate skupine Atomic Dance Factory i vratolomijama na biciklu BMX Leona Vignjevića, koji je uz aktivno bavljenje akrobacijama na BMX-u i ponosan Decathlonov zaposlenik.

Jedna je od posebnosti vodećeg lanca sportske opreme, koji je prisutan u 35 zemalja i zapošljava više od 85 tisuća zaposlenika, to što su zaposlenici Decathlona i sami veliki zaljubljenici u sport kojim se aktivno bave i posebno su educirani da bi kupcima mogli pružiti najbolji savjet pri odabiru sportske opreme. Profesionalnim i rekreativnim sportašima u splitskoj će poslovnici pri odabiru pomagati 30 stručno osposobljenih djelatnika.

Posebnost je Decathlona što osim proizvoda renomiranih sportskih brendova u svom asortimanu nudi i vlastiti brend vrhunskih proizvoda Passion, koji su rezultat kontinuiranog istraživanja i razvoja sportske opreme i čijim se iznimno povoljnim cijenama svima omogućuje bavljenje sportom. Upravo su ti Decathlonovi proizvodi na tržištu redovno prepoznati kao omiljeni i nerijetko osvajaju i brojne nagrade.

Nakon Zagreba, Rijeke, Zadra i Osijeka Decathlon svoja vrata u Splitu otvara 15. prosinca na adresi Ulica Antuna Gustava Matoša 10 u novom trgovačkom centru Salona Mall. Tim će povodom građane Splita u gradskom središtu i na popularnoj Rivi iznenaditi i grupa sportskih Djeda Božićnjaka koji će dijeliti poklon-bonove za još povoljniju kupnju u Decathlonu.

Pročitajte još vijesti!

Gavrilović

Gavrilovićevi naresci u osvježenom izdanju

MESNA INDUSTRIJA GAVRILOVIĆ LANSIRALA NOVA PAKIRANJA NAREZAKA Ljubitelji Gavrilovića od sada će moći uživati u prepoznatljivim okusima narezaka u

Read More...
jana

Jamnica lani s gubitkom od 3,5 milijardi kuna, Ledo 2,8 milijardi kuna

Jamnica za prošlu godinu iskazuje gubitak prije oporezivanja od 3,5 milijardi kuna, Ledo 2,8 milijardi kuna, a Zvijezda 694

Read More...
avioni

U svibnju u zračnim lukama 16,3 posto putnika više nego lani

Kroz hrvatske zračne luke u svibnju je prošlo ukupno 1,044 milijuna putnika ili 16,3 posto više nego u istom

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake