Snickers Crisp – nova hrskavija čokoladica

In Promocije / novi proizvodi
Snicker Crisp

Vani prži sunce i vruće vam je? Ipak, jede vam se nešto slatko, a lagano? Ljubitelji čokolade koji traže laganije i manje zasitne zalogaje, pogotovo u ljetnim mjesecima, pravo rješenje pronaći će u čokoladici SNICKERS® Crisp. Nova čokoladica pruža vam sve što inače volite u Snickersu: karamelu, kikiriki i mliječnu čokoladu zajedno s hrskavim okusom riže. Idealan zalogaj za vruće ljetne dane.

Spoj različitih tekstura – od hrskave riže i SNICKERS® čokoladice povezane karamelom te obavijene SNICKERS® mliječnom čokoladom garancija su odličnog okusa u laganom zalogaju. Hrvatski influnceri Nikka, Bloodmaster i Malajski Tapir prvi su probali čokoladicu i mogu potvrditi kako će te nakon što kušate SNICKERS® Crisp željeti još jedan griz.

Hrvatska je prva u regiji predstavila novi SNICKERS® Crisp. Kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika, Mars – koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M’s – razvio je Snickers Crisp, čokoladicu u dva sloja koja je sada dostupna u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj u pakiranju od 40g.

O korporaciji Mars
Mars je tvrtka u obiteljskom vlasništvu s tradicijom proizvodnje različitih proizvoda i pružanja usluga ljudima i ljubimcima dugom više od stoljeća. S prodajom na razini od gotovo 35 milijardi američkih dolara, kompanija posluje na globalnoj razini, proizvodeći neke od najomiljenijih svjetskih brendova: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS i COCOAVIA®. Mars također pruža veterinarske zdravstvene usluge koje uključuju BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® i Pet Partners™. Mars posluje u više od 80 zemalja, a sjedište mu je u McLeanu u SAD-u. Pet načela tvrtke Mars – kvaliteta, odgovornost, uzajamnost, učinkovitost i sloboda – inspirira više od 115.000 suradnika kako bi stvarali vrijednost za sve svoje partnere i ostvarili rast na koji su svakodnevno ponosni.

You may also read!

lopar

Rajska plaža u Loparu domaćin devetog Festivala skulptura u pijesku

Na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu od 11. do 14. kolovoza 2020. godine održat će se Festival

Read More...
Erste

EBRD dodijelio Erste banci TFP nagradu za najuspješniju banku partnera u Hrvatskoj treću godinu zaredom

U sklopu dodjele priznanja najuspješnijim bankama partnerima za 2019. godinu, u okviru programa TFP (Trade Facilitation Programme), EBRD je

Read More...
pevex

Kako će raditi Pevex tijekom blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Odlukom Uprave tijekom blagdana 'Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja' radit će svih 25 prodajnih centara,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.