Snickers Crisp – nova hrskavija čokoladica

In Promocije / novi proizvodi
Snicker Crisp

Vani prži sunce i vruće vam je? Ipak, jede vam se nešto slatko, a lagano? Ljubitelji čokolade koji traže laganije i manje zasitne zalogaje, pogotovo u ljetnim mjesecima, pravo rješenje pronaći će u čokoladici SNICKERS® Crisp. Nova čokoladica pruža vam sve što inače volite u Snickersu: karamelu, kikiriki i mliječnu čokoladu zajedno s hrskavim okusom riže. Idealan zalogaj za vruće ljetne dane.

Spoj različitih tekstura – od hrskave riže i SNICKERS® čokoladice povezane karamelom te obavijene SNICKERS® mliječnom čokoladom garancija su odličnog okusa u laganom zalogaju. Hrvatski influnceri Nikka, Bloodmaster i Malajski Tapir prvi su probali čokoladicu i mogu potvrditi kako će te nakon što kušate SNICKERS® Crisp željeti još jedan griz.

Hrvatska je prva u regiji predstavila novi SNICKERS® Crisp. Kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika, Mars – koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M’s – razvio je Snickers Crisp, čokoladicu u dva sloja koja je sada dostupna u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj u pakiranju od 40g.

O korporaciji Mars
Mars je tvrtka u obiteljskom vlasništvu s tradicijom proizvodnje različitih proizvoda i pružanja usluga ljudima i ljubimcima dugom više od stoljeća. S prodajom na razini od gotovo 35 milijardi američkih dolara, kompanija posluje na globalnoj razini, proizvodeći neke od najomiljenijih svjetskih brendova: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS i COCOAVIA®. Mars također pruža veterinarske zdravstvene usluge koje uključuju BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® i Pet Partners™. Mars posluje u više od 80 zemalja, a sjedište mu je u McLeanu u SAD-u. Pet načela tvrtke Mars – kvaliteta, odgovornost, uzajamnost, učinkovitost i sloboda – inspirira više od 115.000 suradnika kako bi stvarali vrijednost za sve svoje partnere i ostvarili rast na koji su svakodnevno ponosni.

You may also read!

wall

Svjetske burze prošloga tjedna pale s rekordnih razina

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica znatno pale jer su zbog daljnjeg širenja koronavirusa i slabih makroekonomskih

Read More...
trump

Trgovinski rat s Kinom stajao SAD 245 tisuća radnih mjesta

SAD je zbog trgovinskog rata koji je predsjednik Donald Trump zapodjenuo s Kinom izgubio 245.000 radnih mjesta, a postupno

Read More...
radnik

Potražnja za radnicima u 2020. pala za 26,5 posto

Potražnja za radnicima prošle je godina pala za četvrtinu u odnosu na 2019., a veliki porast se ne očekuje

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.