Spar domaćim proizvođačima otvara vrata do kupaca

In Strateški savezi
Fenzl

OPG Tomislav Kuharić iz Vinipotoka, PG Orehovec iz Velikog Bukovca i OPG Ivan Palčić iz Vukovine proglašeni su najboljim OPG-ovima u sklopu projekta „OPG Zlata vrijedan“.

Projekt je to koji osmu godinu za redom nagrađuje najbolje hrvatske poljoprivrednike. Kao ponosni pokrovitelj projekta, SPAR Hrvatska podržava domaću poljoprivrednu proizvodnju i podupire razvoj poduzetništva među malih obiteljskim gospodarstvima.

„Ponosan sam što već više od 15 godina SPAR Hrvatska kontinuirano podupire male proizvođače i OPG-ove. Osim što su poljoprivrednici, oni su za nas pravi primjeri poduzetnika. Među njima ima onih koju su već više generacija u tom poslu, a ima i pravih startupa. Kao pravi poduzetnici, oni osim o proizvodnji, razmišljaju i o plasmanu svojih proizvoda. Istovremeno kupci žele lokalne proizvode, i to sve više, jer žele izvornu kvalitetu i prirodnost. Uz to imaju svijest kako kupovinom domaćih proizvoda čine dobro za hrvatsko selo i njegovu održivost. Upravo zbog toga SPAR na svojim policama ima najveću ponudu domaćih proizvoda“, poručio je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, Helmut Fenzl.

SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine su s iznimno širokom ponudom domaćih proizvoda, a od domaćih OPG-ova SPAR otkupljuje voće i povrće, jaja, mlijeko i mliječne proizvode, proizvode od tijesta, meso peradi, maslinova ulja i brojne druge proizvode iz svih dijelova Hrvatske.

Osim kroz plasman proizvoda na policama SPAR i INTERSPAR trgovinama, SPAR proizvođačima pruža podršku i kroz komunikacijsku platformu „Da, domaće je!“ kojom se promoviraju domaće proizvođače i njihove proizvode. Tako SPAR trenutno surađuje s više od 400 malih, srednjih i velikih hrvatskih dobavljača, a taj broj se neprestano povećava.

You may also read!

wall

Svjetske burze pale drugi tjedan zaredom

Na svjetskim su burzama cijene dionica pale i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer su ulagači zabrinuti zbog usporavanja oporavka

Read More...
Rab Island Trail

Stotine trkača na Rajskoj plaži u Loparu, pobjedu na sve tri trase odnijeli Hrvati

U sklopu hrvatske Treking lige, sa startom i ciljem na jednoj od najposjećenijih turističkih lokacija na Rabu, održano je

Read More...
Galko

Najpoželjniji modeli kožnih torbi koje ćemo nositi ove jeseni

Brend Galko predstavio kolekciju jesen/zima 2021/2022 Jesen je doba kada obično obnavljamo garderobu. Osim ključnih komada poput dobrog balonera, kaputa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.