SPAR Hrvatska otvorio svoj supermarket u Ivanić-Gradu

In Tvrtke i tržišta
SPAR Ivanic

Najnoviji i najmoderniji SPAR supermarket otvoren je na ulazu u Ivanić-Grad, na glavnoj cesti po silasku s autoputa. Impresivna staklena fronta zgrade, od koje zastaje dah, niknula je u malo više od godinu dana. S obzirom na atraktivnost i prometnost lokacije, SPAR je osigurao i 149 komotnih parkirnih mjesta, od kojih osam za osobe s invaliditetom te tri velika obiteljska parking mjesta.

Kupcima su na usluzi 32 novozaposlena djelatnika iz Ivanić-Grada i okolice, koji su se na otvorenju rado slikali s gradonačelnikom Javorom Bojanom Lešom, a koji je, kao počasni gost, osobno otvorio prvu SPAR trgovinu u Moslavini.

Posebnost ovog SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem osim morske ribe ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se velika mesnica, po reakcijama prvih kupaca jedan od glavnih magneta ovog supermarketa.

Slijedeći svoju tradiciju, SPAR je lokalnim proizvođačima dao priliku da svoje proizvode prezentiraju na policama SPAR supermarketa. Tako kupci na policama novog SPAR supermarketa mogu pronaći široki asortiman lokalnih proizvoda, među kojima su proizvodi tvrtke Agromar s domaćom proizvodnjom aroma za kolače te svježe borovnice proizvođača Agrovita dostupne u ljetnim mjesecima. Tu su i Shapello proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, koji su zajedno s autoricom Mary Novosel predstavljeni kroz projekt Startaj Hrvatska.

Novi SPAR supermarket rađen je prema najnovijim tehnološkim standardima koji omogućuju maksimalnu uštedu energije i očuvanje okoliša, a istovremeno kupcima na više od 1.200 m2 prodajne površine pruža jedinstveno iskustvo kupovine.

Posebno povodom otvorenja, SPAR je za kupce organizirao i prigodno druženje s poznatim hrvatskim chefom Tomislavom Špičekom, koje će se održati u petak 26. veljače od 16 do 18 sati, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. U sklopu druženja, svi će mu kupci moći postaviti pitanja te doznati zanimljivosti i male tajne pripremanja slasnih, gastronomskih delicija.

SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja uručio i donaciju Javnoj vatrogasnoj postrojbi i DVD-u Ivanić-Grad i to radna vatrogasna odijela i multifunkcionalne vatrogasne aparate.

You may also read!

rimac

Sveta Nedelja i Rimac Automobili potpisali ugovor o pravu građenja kampusa

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i direktor Rimac Automobila Mate Rimac potpisali su u petak ugovor o osnivanju prava

Read More...
Jana_Znak paznje

Jana za male pacijente specijalne bolnice Gornja Bistra

Kupnjom negazirane prirodne mineralne vode Jana u Konzumu pomažete u prikupljanju novčanih sredstava potrebnih za kupnju medicinskih kreveta za

Read More...
Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Ella Dvornik, Nevena Rendeli i Saša Lozar prošetali neobičnom šumom u Super Konzumu Radnička Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.