SPAR Hrvatska pripremio je više od 1700 posebnih uskrsnih delicija po akcijskim cijenama

In Trgovina na malo
spar

SPAR Hrvatska je za svoje kupce tijekom travnja pripremio više od 1700 proizvoda po akcijskim cijenama. Tako će kupci u sklopu blagdanske akcije na policama SPAR i INTERSPAR trgovina pronaći visokokvalitetne tvrde sireve koji su sniženi do 34 posto, suhomesnate proizvode, dimljene riblje proizvode, svježe meso i svježu ribu, ali i povrće koje će biti sniženo do 20 posto.

Za ovaj period godine SPAR Hrvatska pripremio je posebnu ponudu proizvoda za svoje kupce poput pašteta od jetre, pačje s maslinama, one s tartufima i tartarskog bifteka. Po posebnim cijenama nalaze se i proizvodi SPAR Premium linije koji su sniženi i do 35 posto, poput uskrsne pince pripremljene po tradicionalnoj recepturi, čokoladnog zeca te čokoladnih jaja koji će zasigurno razveseliti one najmlađe.

Za sve koji obožavaju kolače i vole ih pripremati, u novoj akcijskoj ponudi nalazi se i mnoštvo proizvoda neophodnih za pripremu vrhunskih slastica poput suhog voća, margarina, čokolada za kuhanje, pudinga, svježeg sira, keksa. Po akcijskim cijenama kupci mogu pronaći i svu opremu potrebnu za kulinarska umijeća: od kućanskih aparata, preko limova za pečenje, raznih posuda i zdjela pa sve do setova vrhunskih noževa, cjedila i tava, ali i knjige s receptima. Kako bi upotpunili uskršnji stol u ponudi se nalaze i brojne dekoracije kao što su prigodne košarice za pisanice.

U akciji sniženih uskrsnih delicija nalaze se i suhomesnati proizvodi poput premium šunki, salama, pršuta i kobasica sniženi i do 54 posto. Kada je o šunkama riječ, u bogatoj ponudi SPAR-a Hrvatska kupci mogu pronaći 22 šunke, sve su termički obrađene te je njihova konzumacija moguća odmah bez dodatnog kuhanja. Odlične su za hladno narezivanje, a svi koji to žele iste mogu dodatno kuhati ili peći u kruhu. Uz klasične šunke kupci mogu pronaći i više vrsta rolanih lopatica, od dimljenih, s kožom ili bez kože.

Kao posebnost ponude valja istaknuti Prašku šunku koju proizvodi Gavrilović, a ona se radi od cijelog komada buta prema tradicionalnoj recepturi te ju je moguće kupiti narezanu ili u cjelini. Ne treba zaboraviti ni rolani pečeni odojak proizvođača Ravlić. Radi se, naime, o iskoštenim dijelovima odojka pečenih u roladi i naknadno vakumiranih kako bi proizvod bio spreman za trenutnu konzumaciju.

Takve šunke idealne su za sve učestaliji oblik kulinarstva koji u zadnje vrijeme uzima sve više maha i na našim prostorima. Radi se francuskom načinu pripreme ili šunki okupanoj u vinu. Kao što i sam naziv govori iznimno je sočna i punog je okusa koji odgovara uglavnom svima. Šunku je samo potrebno lagano zarezati po površini, premazati je smjesom napravljenom od maslaca, senfa, sitno narezane ljutike, meda, bijelog vina i timijana. Za otprilike pola sata pečenja na 180 stupnjeva svi će gurmani kušati nesumnjivo najbolju šunku u svome životu.

Uskršnji stol dodatno će obogatiti i ukusna pića, a u ponudi SPAR-a i INTERSPAR-a svi će kupci pronaći široki izbor vina, ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića od kojih će mnoga biti jeftinija i do 25 posto.

You may also read!

voda

Hrvatska navodnjava tek 2,5 posto poljoprivrednih površina

Hrvatska je po navodnjavanju na začelju Europske unije, jer navodnjava tek 2,5 posto poljoprivrednik površina, ističe se u analizi

Read More...
ValFresco Direkt

Valamar pokrenuo Valfresco Direkt

U okviru priprema za restart poslovanja, Valamar Riviera, najveća hrvatska turistička kompanija, je u proteklih 60 dana osmislila i

Read More...
elka

Elka pustila u rad novi pogon vrijedan 15 milijuna kuna

U zagrebačkoj tvrtki Elka u utorak je pušten u rad novi proizvodni pogon za izradu vodiča vrijedan 15 milijuna

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.