Stjepko Hlevnjak je novi član Uprave Maraske d.d.

In Karijere
1-maraska

Maraska d.d., tvrtka u vlasništvu Stanić Grupe objavila je da je uspješno završena reorganizacija u sklopu preuzimanja Maraske d.d. te da je od 1. lipnja 2023. novi i jedini član Uprave Maraske Stjepko Hlevnjak.

„Preuzimanjem Maraske d.d. Stanić grupa proširila je svoj proizvodni portfelj u smjeru jakih alkoholnih pića i bezalkoholnih pića te postala vlasnikom hrvatskog brenda s dugom tradicijom koji je prepoznat u cijelom svijetu. Stanić grupa ima jasnu strategiju za razvoj Maraske koja podrazumijeva proširenje proizvodnog asortimana, inovacije, rebrending postojećih proizvoda, proširenje izvoznih kapaciteta te jačanja pozicije na tržištu“, izjavio je ovom prilikom Stjepko Hlevnjak, član Uprave Maraske d.d.

“Svi planirani procesi završeni su uspješno, u čemu veliku zaslugu ima i Stjepko Hlevnjak, a na čemu smo mu zahvalni“, izjavio je Zoran Mabić, predsjednik Uprave Stanić Beveragesa.

Stjepko Hlevnjak je započeo poslovnu karijeru u Stanić Grupi 2000. godine kao voditelj prodaje u Dalmaciji, zatim je nekoliko godina vodio komercijalni tim u BiH dijelu Grupacije.

Od akvizicije Juicy-ja 2014. godine obnašao je poziciju Direktora prodaje Stanić Beveragesa do akvizicije Maraske.

Maraska d.d. proizvodi bezalkoholna pića i jaka alkoholna pića, a među njima su najpoznatiji sokovi Amarena i likeri Maraschino, Pelinkovac, Orahovac, Travarica, Šljivovica te drugi biljni i voćni likeri.

You may also read!

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Drugi dan internacionalne konferencije 365 dinamičnim i intenzivnim programom potvrdio je sve najave o iskoraku u organizaciji i novoj

Read More...
ribarstvo

Hrvatske tvrtke na vodećem sajmu ribarstva Conxemar 2023

Pet hrvatskih tvrtki iz sektora ribarstva predstavlja svoje proizvode na međunarodnom sajmu smrznutih morskih plodova Conxemar 2023, koji se

Read More...
tomislav-rados

Obilježen Svjetski tjedan ulagatelja: Jačati ulogu fondova rizičnog kapitala u financiranju hrvatskog gospodarstva

Povodom Svjetskog tjedna ulagatelja u Hrvatskoj gospodarskoj komori je održan okrugli stol pod nazivom Nove mogućnosti financiranja gospodarstva –

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design