Studentska udruga EESTEC LC Zagreb poziva sve zainteresirane studente da se prijave na Workshop on Embedded Systems

In Obrazovna rješenja
studenti

Sudionici radionice će raditi na prototipu pametnog doma i međusobno se natjecati

Budući inženjeri, usprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj s problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Workshop on Embedded Systems (WES) je radionica o ugradbenim računalnim sustavima, koju po četvrtu godinu zaredom organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb. Radionica će se održati 13.-26. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Glavna tema će biti ZigBee protokol pomoću kojeg će studenti raditi na prototipu pametnog doma (Smart Home). Radionica se sastoji od teorijskog dijela, u kojem će se polaznici tijekom predavanja upoznati s temom, te od praktičnog dijela, na kojem će polaznici primijeniti naučeno te se međusobno natjecati. Po završetku radionice će svaki redovni polaznik dobiti certifikat o sudjelovanju koji će moći priložiti uz životopis.

Prijave za radionicu traju do 8. svibnja te su otvorene za studente svih fakulteta od kojih će 30 studenata biti primljeno.

Prijaviti se možete na: eestec.hr/wes

You may also read!

Samsung

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni u Zagrebu

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj.

Read More...
cro

Dubrovnik – tri milijuna noćenja sedam dana ranije nego 2018.

Dubrovnik je ovogodišnje tromilijunto noćenje ostvario 21. kolovoza, što je sedam dana ranije nego 2018. godine, objavila je u

Read More...
london

Velika Britanija i Južna Koreja potpisale trgovinski sporazum

Velika Britanija potpisala je u četvrtak bilateralni trgovinski sporazum s Južnom Korejom, kojim se produljuje dosadašnji režim slobodne trgovine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.