Studentska udruga EESTEC LC Zagreb poziva sve zainteresirane studente da se prijave na Workshop on Embedded Systems

In Obrazovna rješenja
studenti

Sudionici radionice će raditi na prototipu pametnog doma i međusobno se natjecati

Budući inženjeri, usprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj s problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Workshop on Embedded Systems (WES) je radionica o ugradbenim računalnim sustavima, koju po četvrtu godinu zaredom organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb. Radionica će se održati 13.-26. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Glavna tema će biti ZigBee protokol pomoću kojeg će studenti raditi na prototipu pametnog doma (Smart Home). Radionica se sastoji od teorijskog dijela, u kojem će se polaznici tijekom predavanja upoznati s temom, te od praktičnog dijela, na kojem će polaznici primijeniti naučeno te se međusobno natjecati. Po završetku radionice će svaki redovni polaznik dobiti certifikat o sudjelovanju koji će moći priložiti uz životopis.

Prijave za radionicu traju do 8. svibnja te su otvorene za studente svih fakulteta od kojih će 30 studenata biti primljeno.

Prijaviti se možete na: eestec.hr/wes

You may also read!

turizam

HTZ provodi prvu ovogodišnju brend kampanju na 16 tržišta

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) provodi prvu ovogodišnju brend kampanju koja će se na 16 ključnih tržišta, u različitim vremenskim

Read More...
Hrvatski izlagači oduševili posjetitelje najvećeg poljoprivrednog sajma

Hrvatski izlagači oduševili posjetitelje najvećeg poljoprivrednog sajma

Ovoga vikenda završio je Zeleni tjedan u Berlinu, najveća međunarodna poljoprivredna manifestacija, kojoj je ove godine upravo Hrvatska bila

Read More...
geberit

Geberit savjeti za odlaganje u kupaonskom namještaju

Gdje pospremiti sve četke, kreme, pastu za zube i sav ostali kupaonski pribor? Jedna od najboljih opcija je korištenje

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.