Sudionici i sudionice dm ženske utrke osigurali više od 118.000 kuna za Europa Donnu Hrvatska

In DOP
1-Primopredaja donacije dm

U utorak, 10. srpnja, Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručena je donacija u iznosu od 118.666 kuna koju je osiguralo više od 8.000 sudionika i sudionica sedme dm ženske utrke.

Prikupljena sredstva namijenjena su radu udruge Europa Donna Hrvatska koja podiže svijest žena o raku dojke te provodi kampanju “Darujmo ružičasti život” kojom prikuplja sredstva za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. Aparat smanjuje emisije zračenja, olakšava tijek liječenja i oporavak jer umjesto 25 do 30 dolazaka na terapiju zračenjem, zračenje se obavlja jednokratno tijekom operativnog zahvata, a pacijent već nakon nekoliko dana može biti u krugu obitelji i na radnome mjestu.

“U ime dm-a želim zahvaliti svima koji su se ove godine pridružili dm ženskoj utrci i uplatom kotizacija omogućili da podržimo Europa Donnu Hrvatska u pružanju potpore oboljelima od raka dojke te u prikupljanju sredstava za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. Ponosni smo na partnerstvo dm-a i Europa Donne Hrvatska koje je ušlo u drugu godinu i koje nam omogućuje da potaknemo sugrađane da razmišljaju o tome kako mogu doprinijeti svom zdravlju, što je jedan od glavnih ciljeva dm-ovog društveno odgovornog poslovanja”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Suradnja Europa Donne Hrvatska i dm-a započela je u lipnju 2017. godine u sklopu šeste dm ženske utrke kada su tijekom deset dana uoči te na sam dan utrke građani prikupili više od 47.800 kuna za udrugu Europa Donna Hrvatska.

Suradnja se nastavila u siječnju 2018. godine kampanjom “I zima toplo srce ima” u kojoj je dm, uz podršku kupaca, Europa Donni Hrvatska donirao 246.500 kuna. Više od 30.000 kupaca dm-a podržalo je Europa Donnu Hrvatska kupnjom torbe s potpisom Ljupke Gojić te zamjenom bodova u kampanji. Svu zaradu od prodaje torbi dm je donirao Europa Donni Hrvatska, a u ime svakog kupca koji je zamijenio bodove, dm je donirao tri kune za kupnju aparata za intraoperativno zračenje.

Svi građani svoj doprinos kampanji “Darujmo ružičasti život” mogu dati i pozivom na humanitarni broj 060 91 91 91 (6,25 kuna PDV uključen).

You may also read!

sajam

Na Jadranskom sajmu od 19. do 23. rujna na programu tri sajamske priredbe

40. Sajam građevinarstva 13. Sajam vode, vodovodi i sanitarne tehnologije 6. Sajam energetike U godini jubileja, kada Jadranski sajam proslavlja 50 godina

Read More...
maric

Smanjenje stope PDV-a na određene proizvode građani trebaju osjetiti na cijenama

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je kako bi najavljeno smanjenje stope PDV-a na određene prehrambene proizvode građani trebali osjetiti

Read More...
METRO

METRO AG proglašen najboljom svjetskom kompanijom

Lider u kategoriji Prodaja prehrambenih namirnica METRO AG četvrti put proglašen najboljom svjetskom kompanijom prema Dow Jones indeksu održivosti Četvrtu godinu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.