Sudjelujte u nagradnoj igri PIK Vrbovca i osvojite put u Pariz

In Korisno
PIK_nagradna_igra

Put u Pariz uvijek je dobra ideja, a još je bolje kada je taj put nagrada za uživanje u ukusnim i omiljenim PIK trajnim salamama.

Od 1. studenog do 15. prosinca 2017. godine kupi najmanje 300 grama bilo koje PIK trajne salame, ili kombinaciju više PIK trajnih salama, na policama Konzuma ili odjelu delikatese i uključi se u nagradnu igru PIK trajne donose nagradne sjajne.

Važno je da je 300 grama kupljeno u jednoj kupovini u Konzumu i da je vidljivo na jednom računu.

Glavna nagrada put u Pariz
Put u Pariz glavna je nagrada za jednog sretnika koji će u pratnji moći povesti još jednu osobu bilo partnera, prijatelja ili roditelja. U jesenskim danima uživaj u finim PIK trajnim salamama – Čajnoj, Zimskoj, Panoni, Kulenu i mnogim drugim, a u novoj godini u dobrom društvu otputuj u Pariz. Francuska je poznata kao kolijevka vrhunskih kuhara i gastronomskih delicija, a ljubitelji PIK-a sigurno će pronaći delicije za svoja istančana nepca. Pariz nudi niz mogućnosti, od opuštajućih šetnji uz rijeku Seinu, kulturnog doživljaja posjeta muzeju Louvreu ili katedrali Notre Dame do nezaobilaznog posjeta Eiffelovu tornju. Biraj PIK i uživaj u gradu vrhunske gastronomije, mode i romantike.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade bit će u ponedjeljak 18. prosinca, a u međuvremenu će se svaku srijedu za vrijeme trajanja nagradne igre izvlačiti dobitnici i dijeliti 1 LED televizor i 5 poklon paketa. PIK će ukupno podijeliti 6 LED televizora i 30 poklon paketa.

Kako se uključiti?
Sudjelovati u nagradnoj igri vrlo je lako, potrebno je samo poslati SMS ili se ispuniti obrazac na internetskoj stranici PIK-a.

Pošalji SMS
U SMS poruci na broj 60221 pošalji sljedeći sadržaj: PIK, broj računa, svoje ime i prezime, adresu (ulicu, mjesto i poštanski broj). Cijena SMS poruke je 2,40 kn, a PDV je uključen.

Prijava putem internetske stranice

Na internetskoj stranici PIK Vrbovca (www.pik-vrbovec.hr/nagradna-konzum) upiši broj računa, svoje ime i prezime, mjesto, poštanski broj i kontakt broj mobitela ili telefona.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. Ukupna vrijednost nagrada je 25.000,00 kuna, a Mesna industrija PIK Vrbovec obvezuje se uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.

You may also read!

EXPO TROPHY

Na Jadranskom sajmu dodijeljene nagrade EXPO TROPHY

AD Jadranski sajam u cilju podsticanja tržišnog komuniciranja, edukacije potrošača, marketinškog i propagandnog prezentiranja proizvoda, dodjeljuje najuspješnijim izlagačima priznanje

Read More...
the world bank

Svjetska banka nastavlja pružati pomoć u unaprjeđenju hrvatskog sustava zemljišne administracije

Ministar financija, Nj. E. Zdravko Marić i direktorica Ureda Svjetske banke za Hrvatsku gđa. Elisabetta Capannelli, su potpisali Ugovor

Read More...
slavonija

Za razvojne projekte na području Slavonije, Baranje i Srijema 105 milijuna kuna

Potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić sa županom Virovitičko-podravske županije Igorom Adrovićem i županom Vukovarsko-srijemske županije Božom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.