Sudjelujte u nagradnoj igri PIK Vrbovca i osvojite put u Pariz

PIK_nagradna_igra

Put u Pariz uvijek je dobra ideja, a još je bolje kada je taj put nagrada za uživanje u ukusnim i omiljenim PIK trajnim salamama.

Od 1. studenog do 15. prosinca 2017. godine kupi najmanje 300 grama bilo koje PIK trajne salame, ili kombinaciju više PIK trajnih salama, na policama Konzuma ili odjelu delikatese i uključi se u nagradnu igru PIK trajne donose nagradne sjajne.

Važno je da je 300 grama kupljeno u jednoj kupovini u Konzumu i da je vidljivo na jednom računu.

Glavna nagrada put u Pariz
Put u Pariz glavna je nagrada za jednog sretnika koji će u pratnji moći povesti još jednu osobu bilo partnera, prijatelja ili roditelja. U jesenskim danima uživaj u finim PIK trajnim salamama – Čajnoj, Zimskoj, Panoni, Kulenu i mnogim drugim, a u novoj godini u dobrom društvu otputuj u Pariz. Francuska je poznata kao kolijevka vrhunskih kuhara i gastronomskih delicija, a ljubitelji PIK-a sigurno će pronaći delicije za svoja istančana nepca. Pariz nudi niz mogućnosti, od opuštajućih šetnji uz rijeku Seinu, kulturnog doživljaja posjeta muzeju Louvreu ili katedrali Notre Dame do nezaobilaznog posjeta Eiffelovu tornju. Biraj PIK i uživaj u gradu vrhunske gastronomije, mode i romantike.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade bit će u ponedjeljak 18. prosinca, a u međuvremenu će se svaku srijedu za vrijeme trajanja nagradne igre izvlačiti dobitnici i dijeliti 1 LED televizor i 5 poklon paketa. PIK će ukupno podijeliti 6 LED televizora i 30 poklon paketa.

Kako se uključiti?
Sudjelovati u nagradnoj igri vrlo je lako, potrebno je samo poslati SMS ili se ispuniti obrazac na internetskoj stranici PIK-a.

Pošalji SMS
U SMS poruci na broj 60221 pošalji sljedeći sadržaj: PIK, broj računa, svoje ime i prezime, adresu (ulicu, mjesto i poštanski broj). Cijena SMS poruke je 2,40 kn, a PDV je uključen.

Prijava putem internetske stranice

Na internetskoj stranici PIK Vrbovca (www.pik-vrbovec.hr/nagradna-konzum) upiši broj računa, svoje ime i prezime, mjesto, poštanski broj i kontakt broj mobitela ili telefona.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. Ukupna vrijednost nagrada je 25.000,00 kuna, a Mesna industrija PIK Vrbovec obvezuje se uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.

Pročitajte još vijesti!

izvoznici

Marić: Projekcije rasta su konzervativne, ali i odgovorne

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je u ponedjeljak kako se u razdoblju od 2018. do 2020. očekuju stope gospodarskog

Read More...
12. vinocom

U petak i subotu održava se 12. Vinocom koji okuplja oko 300 izlagača

Na ovogodišnjem će se Vinocomu moći kušati i vina koja su na festivalu u Bergamu osvojila zlatne medalje. U

Read More...
france-kras

Dorina Macarons – jedinstvena francuska delicija u omiljenoj Kraševoj čokoladi

Macaroni, francuski sitni kolačići intenzivnih boja i prepoznatljive, pjenaste teksture, kultni su slastičarski proizvod i ujedno jedna od najpopularnijih

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!