Supernova donirala 100.000 kuna za obnovu bolnice u Sisku

In DOP
Supernova

Kompanija u Sisku ima dva shopping centra, a u narednim mjesecima planira i nove donacije za pomoć stradalim obiteljima.

Nakon nekoliko jakih potresa koji su do temelja uništili kuće u Sisku, Petrinji i okolnim selima, Supernova Grupa donirala je 100.000 kuna za obnovu Opće bolnice u Sisku, glavne zdravstvene institucije Sisačko-moslavačke županije koja je također znatno stradala u potresu.

Uz donaciju od 100.000 kuna za obnovu bolnice, Supernova Grupa i u narednim mjesecima planira nove donacije za pomoć obiteljima pogođenih područja.

„Najmanje što smo mi kao Grupa mogli jest donirati novac. Za početak smo odabrali pomoći obnovu bolnice, koja je oštećena u nizu jakih potresa, jer je riječ o glavnoj zdravstvenoj instituciji cijele županije. Njezina je brza obnova izuzetno bitna. Također, svjesni smo da će obnova razrušenog područja biti duga te da će stanovništvu pomoć biti potrebna i u narednim mjesecima zbog čega planiramo i nove načine na koje im možemo pomoći“, rekao je Paul Merdzo, direktor Supernove.

Oba shopping centra Supernova Grupe u Sisku, Sisak East i Sisak West, nisu znatno oštećeni. Dio zakupaca radi, dok su pojedini lokali trenutno zatvoreni radi obnove. Informacije o njihovom otvorenju bit će naknadno objavljene.

You may also read!

covid

Nepravedna podjela cjepiva stajala bi svjetsko gospodarstvo tisuće mlrd dolara

Ako bogate zemlje osiguraju glavninu cjepiva protiv covida 19, a zemlje u razvoju ostanu uglavnom praznih ruku, kao što

Read More...
Erste

Erste banka građanima s područja pogođenih potresom omogućava odgodu otplate kredita do 12 mjeseci

Svojim klijentima, građanima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i okolnih županija pogođenih potresom, kojima je nekretnina u mjestu boravišta

Read More...
sajam

Udruga hrvatskih sajmova Stožeru: Sjetite se i nas, kada ćete nam dozvoliti rad?

Udruga hrvatskih sajmova u ponedjeljak je otvorenim pismom pozvala Stožer civilne zaštite RH da uvaži i postojanje sajmova i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.