Suradnjom s Trgovinskim savezom METRO doprinosi daljnjem razvoju nezavisnih trgovaca

In Strateški savezi
METRO

METRO Cash & Carry i Trgovinski savez potpisali su Ugovor o suradnji u 2020. godini i time nastavili dugogodišnje partnerstvo u cilju osnaživanja nezavisnih trgovaca. Suradnjom s Trgovinskim savezom i kontinuiranom podrškom nezavisnim trgovcima METRO nastavlja doprinositi razvoju trgovine na malo i ulagati u trgovce koji su jedna od ključna skupina METRO-ovih kupaca.

„Nezavisni trgovci za nas su važna skupina kupaca i segment u kojemu želimo i dalje ostvarivati dobre rezultate. Zato neprestano ulažemo u suradnju kojom možemo dodatno doprinijeti razvoju i napretku njihova poslovanja. Suradnja s Trgovinskim savezom prirodni je nastavak svega što radimo kako bismo podržali trgovce. Vjerujemo kako zajedničkim radom možemo doprinijeti jačanju tržišnih udjela malih i srednjih trgovaca te razvoju pozitivnih trendova u trgovini. Svakako bih istaknuo Trgovinski savez, kao tvrtku koja zastupa nezavisne trgovce, koji je svojim radom, razvojem i napretkom u zadnjih nekoliko godina pokazao i potvrdio potencijal i mogućnosti rasta i razvoja nezavisnih trgovaca u budućnosti“, rekao je Tomislav Smolčec, član Uprave Metro C&C.

„Suradnja s METRO-om koji je vodeća svjetska veleprodajna tvrtka za nas, male trgovce, ima veliki značaj. METRO je naš pouzdan partner i osigurava nam stabilnost u nabavnim procesima te nam je podrška u svakodnevnom poslovanju. Iznimno nam je drago što i ove godine imamo snažnog partnera za ključnog dobavljača kao što je METRO“, rekao je Marijan Bradić, direktor Trgovinskog saveza.

You may also read!

belje

Započela berba rajčica u stakleniku Belja

U stakleniku Belja u Mitrovcu, u Baranji, prošlog tjedna su ubrane prve ovogodišnje rajčice. Ukupno 50 tona zrelih rajčica

Read More...
MAGROS-2020

Dobrodošli na 32. MAGROS! Glavna je tema: Povratak u budućnost – Nova maloprodajna revolucija

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 32. tradicionalnu, najveću konferenciju za proizvođače i trgovce MAGROS 2020. Ovogodišnja tema je:

Read More...
METRO zaposlenici

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.