Svečano otvoren Super Konzum Borik

In Trgovina na malo
interijer borik konzum

Prodavaonica nudi više od 35.000 artikala i 5000 inovacija, a kupci će po prvi put u Bosni i Hercegovini koristiti pametna shopping kolica.

Banja Luka dobila je trgovinu na svjetskoj razini – svečano otvoren preuređeni Super Konzum Borik, uređen u skladu s najmodernijim svjetskim standardima koji predstavlja primjer modernog koncepta kupnje.

Super Konzum Borik prodavaonica je koja ispunjava želje i najzahtjevnijih kupaca, a nudi više od 35.000 artikala i 5.000 inovacija. Investicija uložena u Super Konzum Borik iznosi više od 2, 5 milijuna KM čime se vodilo računa o savršenom konceptu poslovanja i potpunom zadovoljstvu kupaca.

ante todoricMi smo danas napravili biser u Banja Luci i otvorili treću ovakvu trgovinu u nizu, nakon Zagreba i Ljubljane i koja je zasigurno među najboljima u Europi po svojoj tehnologiji i izgledu. Ponosan sam što će naši kupci moći uživati u ovom dućanu, a lokalni partneri predstaviti svoje proizvode što lokalnom gospodarstvu daje jednu dodatnu dimenziju i priliku za daljnji iskorak. Ono što Agrokor, Konzum i Mercator podržavaju jest da kupujemo domaće, da potičemo lokalno i regionalno, da pozivamo sve poduzetnike i proizvođače da razvijamo proizvodnju, kvalitetnih, lokalnih proizvoda i radimo na daljnjem unaprjeđenju poslovnih procesa.”, izjavio je prilikom otvorenja Ante Todorić, dopredsjednik Agrokor koncerna.

Kupcima su od sada dostupne najbolje ekološke namirnice, a odjel voća i povrća izgleda poput tržnice i nudi samo najbolje od prirode. Na policama voća i povrća banjalučkog Konzuma posebno mjesto zauzima voće iz tropskih krajeva, dok se na odjelu međunarodne kuhinje pripremaju delicije iz cijeloga svijeta. Posvećenost kupcu vidljiva je na svakom odjelu – na unaprijeđenoj pekarnici kupci se mogu sami uvjeriti kako se tijesta peku u specijaliziranim pećnicama. Na posebno kreiranom odjelu začina kupci mogu upoznati okuse drugih kultura. Odjel delikatesa nudi bogat izbor s više od 120 vrsta plemenitih sireva i najbogatija ponuda suhomesnatih proizvoda. Također u ponudi su i vina 70 vinskih kuća iz cijeloga svijeta te više od 100 različitih vrsta craft piva iz 13 različitih država svijeta.

Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na pripremi za preuređenje interijera i stvaranju posebnog doživljaja kupovine – stotine radnika je bilo uključeno u taj proces. Nekoliko vrhunskih arhitekata s ljubavlju je predano radilo da ovaj prostor pretvore u ukras Banje Luke. Naša preuređena prodavaonica pruža brojne novitete, a što je najvažnije povećali smo i broj zaposlenih sa 74 na 130 te proširili asortiman proizvoda koji su na našim policama,” – istaknuo je Tomislav Bagić, direktor Konzuma BiH.

konzum-borikDream Factory odjel posebna je priča u kojem dječja mašta nema granica i postaje jedinstvena pustolovina, a nudi najveći odjel igračaka, prilagođen svim uzrastima i potrebama djeteta.

Osim bogate ponude, prodavaonica pruža i inovativnu kupovinu. Kupci će po prvi put u Bosni i Hercegovini moći koristiti pametna shopping kolica na kojima mogu vidjeti trenutne akcijske ponude, pronaći lokaciju svakog željenog artikla, provjeriti cijene proizvoda i ono najvažnije, u svakom trenutku mogu očitati sadržaj i vrijednosti košarice.

Konzum BiH otvara vrata za mnogobrojne kupce i time je Banja Luka dobila mjesto gdje kupnja postaje doživljaj, nesvakidašnje iskustvo i zabava za cijelu obitelj.

You may also read!

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

Imovina investicijskih fondova narasla za 57 posto Hrvoje Krstulović i Josip Zaher „Investicijski fondovi i društva važna

Read More...
Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana

Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana?

Savjeti za sigurnu blagdansku kupovinu Kupovina hrane je prvi korak u osiguranju sigurnih namirnica za vašu obitelj. Pravilan način kupovine

Read More...
lova

Učinkovitija provedba reformi

Nacionalni program reformi 2019. predstavlja kontinuitet prethodnih takvih programa fokusirajući se na tri identična cilja sadržana i u prošlogodišnjem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.