Svečano proslavljena 10. godišnjica djelovanja Saveza udruga malih trgovaca RH

In Strateški savezi
sumt

Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske svečanom je proslavom, u petak 08.11.2019. u Zagrebu, obilježila 10. godišnjicu djelovanja.

U prostorima KRAŠ Auditorium-a, u Zagrebu, na prigodnoj svečanosti, okupilo se vodstvo i brojni članovi Saveza, državni dužnosnici, poslovni partneri kao i predstavnici medija.

Bila je to prigoda za podsjetnik na povijest najjačeg udružena malih domaćih trgovaca, ali i da se progovori o aktualnom trenutku i budućnosti Saveza.

Na svečanosti su, zaslužnim pojedincima iz Saveza, Udrugama, kao i poslovnim partnerima, bila uručena prigodna priznanja, za zajedničko djelovanje u proteklom desetljeću.

Savez udruga malih trgovaca, krovno je udruženje malih hrvatskih trgovaca, a predstavlja značajan gospodarski čimbenik. Broji 353 članica u 15 županija, sa 680 trgovina, te 100 000 zadovoljnih kupaca dnevno. SUMT je, ujedno, jamac opstojnosti male domaće trgovine i pokretač razvoja bitnog djela hrvatskog gospodarstva.

Čestitamo i želimo im još mnogo uspješnih godina!

You may also read!

vino

Završio Prvi Acrobat Portfolio Tasting, svjetski vinari oduševljeni Hrvatskom

U zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn jučer je održan Acrobat Portfolio Tasting, tvrtke Arcobat – najznačajnija međunarodna poslovna vinska

Read More...
duhan

Najavljen posebni porez za duhanske proizvode, alkoholna i bezalkoholna pića

Nastavno na najavu ministra financija Zdravka Marića o visini povećanja iznosa posebnog poreza za duhanske proizvode, alkoholna te bezalkoholna

Read More...
JYSK Life Club

JYSK Life Club: U Zagrebu održana radionica izrade Mood boarda

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK okupio je tridesetak sudionika u Veleučilištu Algebra na prvoj „JYSK life club“ radionici na temu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.