Svečano proslavljena 10. godišnjica djelovanja Saveza udruga malih trgovaca RH

In Strateški savezi
sumt

Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske svečanom je proslavom, u petak 08.11.2019. u Zagrebu, obilježila 10. godišnjicu djelovanja.

U prostorima KRAŠ Auditorium-a, u Zagrebu, na prigodnoj svečanosti, okupilo se vodstvo i brojni članovi Saveza, državni dužnosnici, poslovni partneri kao i predstavnici medija.

Bila je to prigoda za podsjetnik na povijest najjačeg udružena malih domaćih trgovaca, ali i da se progovori o aktualnom trenutku i budućnosti Saveza.

Na svečanosti su, zaslužnim pojedincima iz Saveza, Udrugama, kao i poslovnim partnerima, bila uručena prigodna priznanja, za zajedničko djelovanje u proteklom desetljeću.

Savez udruga malih trgovaca, krovno je udruženje malih hrvatskih trgovaca, a predstavlja značajan gospodarski čimbenik. Broji 353 članica u 15 županija, sa 680 trgovina, te 100 000 zadovoljnih kupaca dnevno. SUMT je, ujedno, jamac opstojnosti male domaće trgovine i pokretač razvoja bitnog djela hrvatskog gospodarstva.

Čestitamo i želimo im još mnogo uspješnih godina!

You may also read!

okus

Dani tradicionalnih okusa u sedam mjesta Zagrebačke županije

U deset županija od 15. do 25. studenoga održavaju se Dani okusa hrvatske tradicije, u kojima sudjeluje više od

Read More...
nafta

Cijene nafte stabilne iznad 62 dolara zbog zabrinutosti za opskrbu u 2020.

Cijene nafte zadržale su se u petak na međunarodnim tržištima iznad razine od 62 dolara, balansirajući između strahovanja od

Read More...
zv

Zagrebački velesajam obilježio 110 godina svog postojanja

Svečanom akademijom Zagrebački je velesajam u četvrtak obilježio velikih 110 godina svog postojanja i predanog rada u razvoju gospodarstva,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.