Švicarski Infront preuzima najveće poslovno događanje u Hrvatskoj Magenta 1 B2B RUN

magenta

Infront Sports & Media, jedna od vodećih svjetskih kompanija za sportski menadžment, preuzela je Magenta 1 B2B RUN, prvu poslovnu utrku u Hrvatskoj koja se tijekom godina pretvorila u najveće poslovno okupljanje na ovom području.

Uz seriju B2B RUN utrka koje se održavaju u četiri najveća hrvatska grada, preuzeta je i B2B RUN utrka koja se prošle godine premijerno održala u Sarajevu. Ovime Infront najavljuje značajno širenje svoje serije poslovnih utrka B2Run, stavljajući utrke u Hrvatskoj i BiH uz bok velikim svjetskim poslovnim utrkama koje se održavaju u Njemačkoj, Nizozemskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Južnoj Africi, Poljskoj i Švicarskoj.

“Dolazak u Hrvatsku za nas je zaista velika prekretnica. Zahvaljujemo Vetturelli timu na sjajno odrađenom poslu i posloženom sustavu. Vjerujemo da će sva događanja pod svjetskim brendom B2Run i zahvaljujući stručnosti Swim Bike Run Sporta još više unaprijediti ovu seriju utrka”, izjavio je Lars Gerling, direktor Infront B2Run.

Poslovno događanje Magenta 1 B2B RUN pokrenuo je tim iz tvrtke Vetturelli d.o.o. prije nepune tri godine. Tijekom godina utrka se značajno razvijala u svim segmentima – od broja gradova, sponzora i partnera utrke, do broja kompanija i pojedinih sudionika. “Jako smo sretni i ponosni što predajemo ovaj sjajan projekt u ruke vrhunskih stručnjaka. Sigurni smo da će i dalje nastaviti s unaprjeđivanjem samog događanja, ali i s promocijom važnosti sporta u poslovnoj kulturi. Magenta 1 B2B RUN zaista je sjajna platforma preko koje kompanije mogu demonstrirati svoje vrijednosti i korporativnu kulturu”, izjavila je Dijana Vetturelli, inicijatorica Magenta 1 B2B RUN i direktorica tvrtke Vetturelli.

U dogovoru s Infrontom, daljnju organizaciju samog događanja preuzima tvrtka Swim Bike Run Sport čiji su osnivači do sada sudjelovali u organizaciji raznih sportskih eventa kao što su IRONMAN, Europske sveučilišne igre, Tour of Croatia, Pannonian Challenge, Wings for Life World Run, Red Bull Air Race, Poreč Beach Majors. Preuzimanje Magenta 1 B2B RUN-a pokazao se kao logičan korak u njihovom poslovanju.

„Prije svega čestitamo agenciji Vetturelli na odličnim rezultatima i poslovnom pothvatu. Ne samo da su odradili sjajan posao, već su stvorili i jak brand koji ćemo nastaviti razvijati. Nastojat ćemo opravdati povjerenje Infronta s kojim već godinama surađujemo, a cilj nam je na startu okupiti sve kompanije koje djeluju u Hrvatskoj. Vidimo se već 10. svibnja u Splitu“, izjavili su Jurica Barać i Marko Žunić, osnivači tvrtke Swim Bike Run Sport.Magenta 1 B2B RUN i ove će se godine održati u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zagrebu Sarajevu pod postojećim brendom B2B RUN. Već sljedeće sezone, u 2019. godini, utrke će se organizirati u sklopu Infrontove svjetske serije korporativnih utrka B2Run s ciljem jačanja snažne internacionalne prisutnosti.

Pročitajte još vijesti!

zalac

Uz novu mobilnu aplikaciju brže i jednostavnije do informacija o EU natječajima

Kako bi korisnicima EU sredstava omogućilo brži i jednostavniji pristup informacijama iz svijeta EU fondova, Ministarstvo regionalnoga razvoja i

Read More...
burza

Poslovni rezultati kompanija potaknuli rast svjetskih burzi

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle jer su ulagače ohrabrili dobri kvartalni poslovni rezultati kompanija, dok

Read More...
nedjelja

Osnovan „Hrvatski savez za nedjelju“

Sindikat trgovine Hrvatske (STH) je dana 19.4.2018. u Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu sklopio Ugovor o osnivanju udruge „Hrvatski

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake