Švicarski Infront preuzima najveće poslovno događanje u Hrvatskoj Magenta 1 B2B RUN

In Financije i gospodarstvo
magenta

Infront Sports & Media, jedna od vodećih svjetskih kompanija za sportski menadžment, preuzela je Magenta 1 B2B RUN, prvu poslovnu utrku u Hrvatskoj koja se tijekom godina pretvorila u najveće poslovno okupljanje na ovom području.

Uz seriju B2B RUN utrka koje se održavaju u četiri najveća hrvatska grada, preuzeta je i B2B RUN utrka koja se prošle godine premijerno održala u Sarajevu. Ovime Infront najavljuje značajno širenje svoje serije poslovnih utrka B2Run, stavljajući utrke u Hrvatskoj i BiH uz bok velikim svjetskim poslovnim utrkama koje se održavaju u Njemačkoj, Nizozemskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Južnoj Africi, Poljskoj i Švicarskoj.

“Dolazak u Hrvatsku za nas je zaista velika prekretnica. Zahvaljujemo Vetturelli timu na sjajno odrađenom poslu i posloženom sustavu. Vjerujemo da će sva događanja pod svjetskim brendom B2Run i zahvaljujući stručnosti Swim Bike Run Sporta još više unaprijediti ovu seriju utrka”, izjavio je Lars Gerling, direktor Infront B2Run.

Poslovno događanje Magenta 1 B2B RUN pokrenuo je tim iz tvrtke Vetturelli d.o.o. prije nepune tri godine. Tijekom godina utrka se značajno razvijala u svim segmentima – od broja gradova, sponzora i partnera utrke, do broja kompanija i pojedinih sudionika. “Jako smo sretni i ponosni što predajemo ovaj sjajan projekt u ruke vrhunskih stručnjaka. Sigurni smo da će i dalje nastaviti s unaprjeđivanjem samog događanja, ali i s promocijom važnosti sporta u poslovnoj kulturi. Magenta 1 B2B RUN zaista je sjajna platforma preko koje kompanije mogu demonstrirati svoje vrijednosti i korporativnu kulturu”, izjavila je Dijana Vetturelli, inicijatorica Magenta 1 B2B RUN i direktorica tvrtke Vetturelli.

U dogovoru s Infrontom, daljnju organizaciju samog događanja preuzima tvrtka Swim Bike Run Sport čiji su osnivači do sada sudjelovali u organizaciji raznih sportskih eventa kao što su IRONMAN, Europske sveučilišne igre, Tour of Croatia, Pannonian Challenge, Wings for Life World Run, Red Bull Air Race, Poreč Beach Majors. Preuzimanje Magenta 1 B2B RUN-a pokazao se kao logičan korak u njihovom poslovanju.

„Prije svega čestitamo agenciji Vetturelli na odličnim rezultatima i poslovnom pothvatu. Ne samo da su odradili sjajan posao, već su stvorili i jak brand koji ćemo nastaviti razvijati. Nastojat ćemo opravdati povjerenje Infronta s kojim već godinama surađujemo, a cilj nam je na startu okupiti sve kompanije koje djeluju u Hrvatskoj. Vidimo se već 10. svibnja u Splitu“, izjavili su Jurica Barać i Marko Žunić, osnivači tvrtke Swim Bike Run Sport.Magenta 1 B2B RUN i ove će se godine održati u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zagrebu Sarajevu pod postojećim brendom B2B RUN. Već sljedeće sezone, u 2019. godini, utrke će se organizirati u sklopu Infrontove svjetske serije korporativnih utrka B2Run s ciljem jačanja snažne internacionalne prisutnosti.

You may also read!

Tematska

Tematska inovacijska vijeća započela s radom

Uz izvrstan odaziv i pod predsjedanjem državnog tajnika Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i predsjednika Inovacijskog vijeća za industriju

Read More...
turizam

Poslodavci u turizmu podržavaju zapošljavanje umirovljenika

Hrvatska udruga turizma (HUT) podržava omogućavanje rada umirovljenicima do četiri sata dnevno uz zadržavanje isplate pune mirovine i ocjenjuje

Read More...
hgk-zgrada

Povoljna fiskalna kretanja u trećem kvartalu prošle godine

Prema podacima Eurostata, u trećem kvartalu prošle godine nastavljena su pozitivna kretanja deficita i duga opće države zemalja članica

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.