Tefal posude za vaša putovanja

In Korisno
Tefal posude za vaša putovanja

TEFAL Thermo šalica
Ako želite ponijeti na put svoju omiljenu kavu ova Tefal Thermo šalica idealno je rješenje. Napravljena je od inoxa i ima silikonsku oblogu. Maksimalna zapremnina joj je 200ml. U njoj možete sačuvati sve vruće napitke kao što su kava, čaj ili juha, kako i sve hladne napitke pa tako čak i sladoled koji se dugo neće otopiti. Iz ove Thermo šalice jednostavno se pije jer je područje za piće cijelih 360°. To omogućuje praktični rotirajući poklopac koji se otvara ili zatvara njegovim okretanjem za 45°. Visina Thermo šalice je idealna za njezino stavljanje ispod aparata za kavu, a njezino dno idealno sjeda u ulegnuća u automobilima koja su namijenjena za manje boce. Šalica se može prati u perilici za posuđe. Njezinom upotrebom čuvamo okoliš jer ne trošimo jednokratne kartonske ili plastične šalice za kavu.

TEFAL Plastična posuda za hranu zapremnine 1l
Tefal plastična posuda za pohranu hrane koja čuva njezinu svježinu do 2 puta duže. Posuda je 100% zaštićena od curenja tekućine i to je čini idealnom i za putovanja. Silikonska brtva omogućuje visoki tlak u posudi da hrana zadrži svoju svježinu što duže. Ima zapremninu od 1l i garanciju od 30 godina. Napravljena je u Njemačkoj. Primjerena je čak i za dječju hranu. Tefal je prvi proizvođač koji ima certifikat primjerenosti svojih proizvoda i za male bebe. Posuda se može prati i u perilici za posuđe.

TEFAL MASTERSEAL pravokutna staklena posuda zapremnine 1,3l

Staklena posuda za hranu 4 u 1. Može poslužiti za: pripremu, posluživanje, spremanje i transport hrane. Tefal MasterSeal staklena posuda za očuvanje svježine hrane omogućit će vam pripremu, posluživanje, spremanje i transport bez ikakvih problema. Napokon ćete moći koristiti jednu posudu za sve namjene zahvaljujući kombinacijama vrhunskim materijalima, te specijalnoj brtvi koja garantira uvijete koji produžuju svježinu hrane. Staklenu posudu možemo bez problema staviti i u pećnicu na temperaturu do 420 °C jer je napravljena od borosilikatnog stakla koje je otporno na visoku temperaturu te na promjenu boje i mirisa.

Posuda i njezin poklopac se mogu prati u perilici posuđa. Njezinu kvalitetu i izdržljivost dodatno garantira 30 godina garancije. Posuda je napravljena u Njemačkoj. Tefal je prvi proizvođač s certifikatom Baby Care za spremnike hrane.

TEFAL MASTERSEAL MICRO posuda za mikrovalne pećnice zapremnine 1,2l

Ponesite svoj pripremljeni obrok na posao i ugrijte ga u mikrovalnoj pećnici na poslu. Ova posuda za hranu ima na poklopcu poseban ventil koji se mora otvoriti prije stavljanja posude na zagrijavanje u pećnici. MasterSeal Micro Box je posuda koji vašu hranu duže održava svježom, 100% je nepropustan za sigurno putovanje i 100% siguran za mikrovalnu pećnicu.

Posuda i njezin poklopac se mogu prati u perilici posuđa. Njezinu kvalitetu i izdržljivost dodatno garantira 30 godina garancije. Posuda je napravljena u Njemačkoj.

You may also read!

Erste fragment

„Kriza kao prilika“ – u tijeku natječaj za šesnaeste Erste fragmente

Jedinstveni natječaj za mlade umjetnice i umjetnike do 30 godina Erste fragmenti, otvoren je po šesnaesti put. Prijave se

Read More...
Rovinj-1

Istra želi postati top destinacija i za IT stručnjake

Istra je već odavno poznata kao vrhunska turistička destinacija, a tvrtke iz ICT sektora koje djeluju putem Strukovne grupe

Read More...
turizam

Poduzetnici Primorsko-goranske županije lani s dobiti od milijardu kuna

Poduzetnici Primorsko-goranske županije u prošloj su godini ostvarili konsolidiranu neto dobit u iznosu od milijardu kuna, što je povećanje

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.