Tele2 omogućuje plaćanje u Google play trgovini preko korisničkog računa

In Trgovina na malo
Antun Glavica_Ivan Brezak Brkan_Igor Radovan

Tele2 je prvi predstavio novu funkcionalnost na hrvatskom tržištu koja njihovim korisnicima omogućuje jednostavniju i sigurniju kupovinu bez korištenja kreditne kartice u Google Play Trgovini.

Od danas Tele2 Hrvatska svim svojim korisnicima nudi novu mogućnost, da kao način plaćanja u Google Play Trgovini koriste svoje Tele2 račune. Ako žele kupiti aplikaciju, igru, film, dodatne bodove u svojoj omiljenoj igri ili bilo kakav sličan sadržaj koji se naplaćuje, sada to mogu učiniti putem svog Tele2 računa.

Izravna naplata u Google Play Trgovini je nova funkcionalnost na hrvatskom tržištu koju uvodi Tele2, a to je ujedno i jedna u nizu novih pogodnosti koje je omogućilo znatno ulaganje u mrežu s ciljem postizanja najviše razine kvalitete, potvrđene i P3 istraživanjem. Ovime dajemo odgovor na sve osobne i poslovne potrebe Tele2 korisnika koji na jednostavan i siguran način, mogu kupovati nove igre, fitness aplikacije, antivirusne aplikacije, poslovna rješenja i još mnogo toga.” izjavio je na prezentaciji ove nove usluge gosp. Antun Glavica, komercijalni voditelj projekta Tele2 tima.

Za korištenje ove usluge prvi put je potrebno povezati Tele2 račun s Google Play uslugom, bez unosa broja kreditne kartice i ostalih financijskih detalja. Kad korisnik naiđe na sadržaj koji ga zanima i želi ga kupiti, samo klikne na opciju i izabere Tele2 račun kao način plaćanja. Ova je usluga osim po jednostavnosti karakteristična i po visokoj dozi sigurnosti. Tele2 pretplatniku sadržaj će se naplatiti na sljedećem računu, a Tele2 korisniku bonova smanjit će se trenutno stanje računa za potrošeni iznos”, dodao je tehnički voditelj projekta, Igor Radovan.

Tele2_google_play_1Sve sigurnosne značajke u Google Play Trgovini se i dalje zadržavaju. Dakle, korisnik može postaviti svoj uređaj da traži autorizaciju plaćanja za sve kupnje, putem otiska prsta ili lozinke, ili ako su opušteniji i ne žele dodatne korake, korisnici mogu preskočiti ovaj proces. Uz sve to, postoji opcija mjesečnog i transakcijskog limita koja će ih podsjetiti na potrošnju. Sve cijene će biti u kunama, tako da neće biti potrebe za preračunavanjem valuta ni brigom koliko će biti naplaćeno na sljedećem računu ili oduzeto s računa korisnika bonova.

Tele2 vjeruje da i za pretplatnike i korisnike bonova budućnost pripada mobilnim plaćanjima, a kao prvi i jedini na tržištu koji je omogućio ovu funkcionalnost, čvrsto uspostavlja svoju poziciju fleksibilnog i inovativnog operatera koji u pravom trenutku pruža korisnicima baš ono što im je potrebno, uvijek imajući na umu njihovo zadovoljstvo. Ukratko, Tele2 želi uslugu učiniti još kvalitetnijom, jednostavnijom i učinkovitijom.

You may also read!

plenkovic

Tri segmenta djelovanja za ublažavanje rasta cijena energenata

Premijer Andrej Plenković u srijedu je najavio kako će Vlada s ciljem ublažavanja rasta cijena energenata na građane djelovati

Read More...
Donacija dm

Donacija dm-a u iznosu od 67.595 kuna za nastavak istraživanja raka prostate

U srijedu, 26. siječnja, dm je Institutu Ruđer Bošković predao donaciju u iznosu od 67.595 kuna koja je namijenjena

Read More...
Milanović Kraš

U slavljeničkoj godini Kraš potvrđuje lidersku poziciju i nastavlja rasti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Kraš prehrambenu industriju d.d. koja obilježava 110 godina poslovanja. Početak poslovanja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.