Tele2 predstavio Biznis akademiju

In Obrazovna rješenja
biznis_akademija

Danas je u Velikoj dvorani Obrtničke komore u Zagrebu predstavljen projekt Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja čiji je idejni začetnik i inicijator Tele2, a provest će je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb uz medijsko pokroviteljstvo 24 sata.

Prva je to platforma čiji je cilj educirati i obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

Projekt su predstavili Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2, dr. sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, Boris Trupčević, direktor Styria Media International za Hrvatsku , doc. dr.sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba gđa. Nera Pavić.

Biznis akademijom Tele2 želi hrvatskim obrtnicima i malim poduzetnicima dati na važnosti jer su svjesni da su upravo oni važni stupovi hrvatskoga gospodarstva. Namjera je pomoći im da što lakše prebrode eventualne edukacijske nedostatke te usvajanjem novih znanja i vještina dati dodatni vjetar u leđa njihovom poslovanju. Želja Tele2 je stoga, a ujedno i cilj, zajedničkim snagama, kroz Biznis akademiju, stvoriti nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju – izjavio je na predstavljanju projekta predsjednik Uprave Tele2 gosp. Viktor Pavlinić.

Digitalne tehnologije su omogućile primjenu marketinga u obrtima i malim biznisima kao nikada prije, no zahtjevaju specifična znanja i vještine. Ovaj će projekt osnažiti upravo vlasnike obrta i malih biznisa da počnu iskorištavati potencijal digitalnih tehnologija te će im pokazati primjere najbolje prakse i dati praktične savjete – istaknuo je dr.sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Digitalizacija poslovanja doprinosi učinkovitosti, pojednostavljuje korištenje mnogih sustava, mijenja dnevnu rutinu poslovanja te kreira prilike za poslovnu inovaciju. Unatoč tome, mnoge tvrtke i to u različitim industrijama, ne mogu lako odrediti smjer u kojem trebaju krenuti s digitalizacijom.

Uz pomoć Biznis akademije upoznat će inovaciju koja pomaže uključivanju svih gospodarskih subjekata u proces digitalizacije te donosi kvalitetan sadržaj posebno prilagođen potrebama obrtnika i malih poduzetnika, s naglaskom na prodaju i marketing.

Naša misija je podržati razvoj i konkurentnost obrtništva. U vremenu digitalizacije benefiti moderne tehnologije nužni su i za naše obrtnike. U Obrtničkoj komori Zagreb trudimo se olakšati zahtjevnu situaciju u kojoj se današnji obrtnici nalaze i pružiti im podršku u svakom smislu – zaključio je dr.sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb.

You may also read!

Fitch-Ratings

REJTING Fitch zadržao hrvatski kreditni rejting na BB+ i pozitivne izglede

Agencija Fitch u petak je zadržala hrvatski kreditni rejting na 'BB+', a izglede pozitivnima, istaknuvši da to odražava ravnotežu

Read More...
kupac

50 mjeseci kontinuiranoga rasta maloprodajnoga prometa

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, realan je promet u trgovini na malo u listopadu ove godine bio, prema

Read More...
turisti

U listopadu u Hrvatskoj 12,4 posto više noćenja turista

U listopadu je u hrvatske komercijalne smještajne objekte došlo 963 tisuće turista, što je 13,3 posto više nego godinu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.