Tisak uručio glavnu nagradu sretnom dobitniku povodom jubilarnog 50. rođendana

In Tvrtke i tržišta
Tisak 50

TISAK plus d.o.o, član Fortenova Grupe d.d., najveći maloprodajni lanac kiosaka s više od 850 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, ove godine obilježava 50 godina svog postojanja!

Tisak kiosk, svima uvijek pri ruci i sastavni dio dnevne rutine mnogih, pozicioniran kao Centar usluga koji omogućuje zadovoljenje svih potreba na jednom mjestu, u ovoj jubilarnoj godini odlučio je zahvaliti svojim kupcima na povjerenju dugom već pola stoljeća te je za svojih 50 godina postojanja odlučio podijeliti 50 slavljeničkih nagrada!

U rujnu je tako, organizirana nagradna igra pod nazivom „50 NAGRADA ZA 50 SLAVLJENIČKIH GODINA“ s glavnom nagradom automobilom Peugeot 208 te 49 vrijednih nagrada poput električnog romobila, bicikla, mobitela i brojnih drugih vrijednih nagrada.

Predsjednik uprave Tiska, Tomislav Bagić, uručio je, u petak 11. studenog 2022. godine, ključeve automobila Peugeot 208 dobitniku, g. Aleksandru Juzbašiću iz mjesta Dvor, te se zahvalio svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. „Tisak uvijek nagrađuje vjernost kupaca, ne samo kroz ponude koje kontinuirano stvaramo, već i kroz ovakve prilike. Želimo da im kupnja na prodajnim mjestima Tiska bude ugodna, da razvijaju osjećaj povjerenja i da im Tisak bude mjesto gdje mogu obaviti sve što im treba uz najkvalitetniju uslugu i proizvode. Čestitam sretnom dobitniku!“, izjavio je Tomislav Bagić.

Za osvajanje neke od vrijednih nagrada bilo je dovoljno na bilo kojem prodajnom mjestu Tiska, u periodu od 05. rujna do 02. listopada 2022. godine, izvršiti kupnju u iznosu od minimalno 30 kn/3,98 € i prijaviti se putem SMS poruke.

“Izuzetno sam sretan, ovo mi je prvi auto i stvarno je poseban. Sviđa mi se u svakom pogledu, osobito žuta boja. Još jednom želim se zahvaliti Tisku na nagradi i svima koji su sudjelovali u organizaciji nagradne igre, kao i dragim ljudima iz Holetić automobila koji su mi pokazali sve i pomogli u daljnjem korištenju i vožnji. Eto od srca Vam hvala još jednom.”, izjavio je Aleksandar Juzbašić, dobitnik glavne nagrade.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle, Fed najavio usporavanje tempa povećanja kamata

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle, što se ponajviše zahvaljuje porukama iz američke središnje banke da

Read More...
pravo na isključenje

Ipak u zakon pravo na isključenje

Jednosmjesečno e-savjetovanje sa javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu završilo je 11. kolovoza

Read More...
The Banker proglasio Erste banku najboljom bankom u Hrvatskoj

The Banker proglasio Erste banku najboljom bankom u Hrvatskoj

Na svečanoj dodjeli nagrada, koja se 1. prosinca 2022. održala u Londonu, ugledni međunarodni časopis iz grupe Financial Timesa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design