Tisak uručio glavnu nagradu sretnom dobitniku povodom jubilarnog 50. rođendana

In Tvrtke i tržišta
Tisak 50

TISAK plus d.o.o, član Fortenova Grupe d.d., najveći maloprodajni lanac kiosaka s više od 850 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, ove godine obilježava 50 godina svog postojanja!

Tisak kiosk, svima uvijek pri ruci i sastavni dio dnevne rutine mnogih, pozicioniran kao Centar usluga koji omogućuje zadovoljenje svih potreba na jednom mjestu, u ovoj jubilarnoj godini odlučio je zahvaliti svojim kupcima na povjerenju dugom već pola stoljeća te je za svojih 50 godina postojanja odlučio podijeliti 50 slavljeničkih nagrada!

U rujnu je tako, organizirana nagradna igra pod nazivom „50 NAGRADA ZA 50 SLAVLJENIČKIH GODINA“ s glavnom nagradom automobilom Peugeot 208 te 49 vrijednih nagrada poput električnog romobila, bicikla, mobitela i brojnih drugih vrijednih nagrada.

Predsjednik uprave Tiska, Tomislav Bagić, uručio je, u petak 11. studenog 2022. godine, ključeve automobila Peugeot 208 dobitniku, g. Aleksandru Juzbašiću iz mjesta Dvor, te se zahvalio svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. „Tisak uvijek nagrađuje vjernost kupaca, ne samo kroz ponude koje kontinuirano stvaramo, već i kroz ovakve prilike. Želimo da im kupnja na prodajnim mjestima Tiska bude ugodna, da razvijaju osjećaj povjerenja i da im Tisak bude mjesto gdje mogu obaviti sve što im treba uz najkvalitetniju uslugu i proizvode. Čestitam sretnom dobitniku!“, izjavio je Tomislav Bagić.

Za osvajanje neke od vrijednih nagrada bilo je dovoljno na bilo kojem prodajnom mjestu Tiska, u periodu od 05. rujna do 02. listopada 2022. godine, izvršiti kupnju u iznosu od minimalno 30 kn/3,98 € i prijaviti se putem SMS poruke.

“Izuzetno sam sretan, ovo mi je prvi auto i stvarno je poseban. Sviđa mi se u svakom pogledu, osobito žuta boja. Još jednom želim se zahvaliti Tisku na nagradi i svima koji su sudjelovali u organizaciji nagradne igre, kao i dragim ljudima iz Holetić automobila koji su mi pokazali sve i pomogli u daljnjem korištenju i vožnji. Eto od srca Vam hvala još jednom.”, izjavio je Aleksandar Juzbašić, dobitnik glavne nagrade.

You may also read!

Turizam moramo iskoristiti do maksimuma i na njemu razvijati dalmatinsko gospodarstvo

Turizam moramo iskoristiti do maksimuma i na njemu razvijati dalmatinsko gospodarstvo

Hrvatska udruga poslodavaca u Splitu je na konferenciji „Dalmacija – gospodarska snaga Hrvatske“ okupila vodeće gospodarstvenike dalmatinske scene, koji

Read More...
HOTEL&GASTROTEH

Uskoro na ZV-u HOTEL&GASTROTEH

Za sve profesionalce u HORECA industriji najavljujemo HOTEL&GASTROTEH - sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu

Read More...
WorldBank

Svjetska banka upozorava na potrebu za hitnim promjenama u sektoru grijanja u Europi i središnjoj Aziji

U novoj sveobuhvatnoj analizi 23 zemlje Europe i središnje Azije koja je danas objavljenja, Svjetska banka poziva na veliku

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design