Tower Centar Rijeka i lude shopping avanture

In Trgovina na malo
TOWER

Mjesec studeni je već tradicionalno u znaku nezaboravnog rođendana Tower Centra Rijeka i lude shopping avanture začinjene uvijek atraktivnim popratnim događanjima i glazbenim iznenađenjima. Pripreme za ovogodišnje slavlje 12. rođendana TCR-a već su počele, a organizatori najavljuju nezaboravan rođendanski vikend!

I ove godine Tower Centar Rijeka pripremio je pregršt zabavnih aktivnosti za sve generacije; razne aktivacije, predstave, najpovoljnija kupnja u gradu, modna revija i zvjezdani koncert samo su neke od aktivnosti koje će obilježiti dvanaesti slavljenički vikend u TCR-u.

Rođendansko slavlje koje će se održati 24. i 25. studenog 2018. godine započet će „Golden weekendom“, cjelodnevnim popustima u trgovinama TCR-a sve do 22 sata! Uz interaktivni mađioničarski show, glazbeni vrtuljak, predstave za djecu, celebrity transformaciju i modnu reviju brenda Krie Design kreatorice Kristine Burje, gostovanje JoomBoosa i predstavljanje Videostara i njegovih finalista, vrhunac slavlja svakako će biti slavljenički koncert Mije Dimšić.

Mlada pop pjevačica i kantautorica Mia Dimšić najveću je popularnost stekla singlom „Život nije siv“, a istoimeni album u vrlo je kratkom roku postao najprodavaniji u Hrvatskoj. Hrvatska diskografska udruga Miju je nagradilo priznanjem za najbolju mladu izvođačicu, a na njezinoj su se polici našlo već pet Porina, uključujući i one za album i pjesmu godine. Njezin će koncert započeti u 20 sati i 15 minuta u subotu, 24. studenog.

Modne revije neizostavni su dio rođendanskog programa TCR-a, pa će ove godine publika imati priliku pobliže upoznati rad hrvatske dizajnerice Kristine Burje koja stoji iza brenda Krie Design by Kristina Burja koji oduševljava ljubitelje i poznavatelje mode te je jedan od sinonima moderne i urbane djevojke. Svi posjetitelji moći će uživati u prezentaciji njezinih kreacija u subotu, 24. studenog u 19 sati i 35 minuta, nakon čega će modnom pistom prošetati modeli u kreacijama zakupaca TCR-a koju će stilizirati upravo Kristina Burja.

Osim koncerta i modne revije, uz očekivanu veliku rođendansku tortu i bezalkoholne koktele, Tower Centar Rijeka na svoje shopping katove dovodi puno zabave i dobrog raspoloženja, a kroz sve rođendanske aktivnosti posjetitelje će voditi Belma Džomba.

Program se nastavlja i u nedjelju 25. studenog 2018. Na oduševljenje mnogih, od 16 do 18 sati, gostovat će i Joomboos koji će predstaviti svoj projekt Videostar, a posjetitelji će imati priliku nekima od finalista postavljati pitanja, fotografirati se s plexi zvijezdama svih finalista te poslušati njihovu priču. TCR poklonit će svojim vjernim posjetiteljima i Magic show by Magic Leon koji će se održavati od 10 do 12 sati.

Odvojite vrijeme, dođite i uživajte u rođendanskom slavlju Tower Centra Rijeka!

You may also read!

Suradnja Hrvatske i Kine

Suradnja Hrvatske i Kine doživljava renesansu

„Odnosi Hrvatske i Kine u zadnjih nekoliko godina doživljavaju pravu renesansu. Prošlogodišnja trgovinska razmjena premašila je milijardu dolara, a

Read More...
Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar Riviera pokreće inicijativu „1,000 stabala Valamara“, najveću zelenu inicijativu ovakvog tipa u hrvatskom turizmu. U sklopu inicijative Valamar

Read More...
Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Tvrtke Verso Altima grupa i Radar Cyber Security potpisale su u Zagrebu partnerski ugovor za područje informacijske i kibernetičke

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.