Treba nam dostupnije financiranje inovativnih projekata

In Financije i gospodarstvo
Burilović, Štetner

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović sastao se s predsjednikom Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorinom Štetnerom.

Glavna tema sastanka bila je zajednička organizacija međunarodnog investicijsko-poslovnog foruma koji će se održati u Zagrebu u travnju 2021. Forum će okupiti eminentna imena iz svjetske investicijske zajednice, naravno, ukoliko situacija s pandemijom to dopusti.

„Hrvatskim poduzetnicima je dostupnost kapitala za investicije u razvoj poslovanja velik i kroničan problem. To naročito dolazi do izražaja u kriznim situacijama, poput ove s koronavirusom, kada banke dodatno postrožuju uvjete kreditiranja upravo kad je novac gospodarstvenicima najbitniji. Zato su alternativni načini financiranja, a tu se svakako ističu poslovni anđeli, odličan način da popravimo likvidnost naših tvrtki“, istaknuo je Burilović.

Razgovaralo i o dosadašnjoj suradnji koja je ocijenjena uspješnom, a obuhvaća sudjelovanje članova CRANE-a u aktivnostima komore poput Zlatne kune, gospodarskih delegacija itd.

Na sastanku je potvrđen i nastavak uspješne, višegodišnje suradnje koja je službeno započela potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji. Njime su artikulirani zajednički interesi s fokusom na poticanje i razvoj inovativnog poduzetništva u Hrvatskoj te pružanje pomoći poduzetnicima u realizaciji inovativnih projekata s međunarodnim potencijalom 2016.

You may also read!

Petrokemija

Petrokemija ostvarila znatan rast neto dobiti, na 315 milijuna kuna

Petrokemija je u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 315 milijuna kuna, znatno više u odnosu

Read More...
virus

Kontrola širenja Covid-19 u radnom okruženju

Zdravstveni sustav u Hrvatskoj kao i širom Europe i svijeta sve se teže nosi s novim valom širenja epidemije

Read More...
Meggle

Fortenova grupa i Meggle Hrvatska postigle dogovor o kupoprodaji nekretnina i proizvodne linije osječke mljekar

Belje plus, članica Fortenova grupe, i MEGGLE Hrvatska postigli su dogovor i potpisali sporazum o kupoprodaji imovine MEGGLE-ove mljekare

Read More...

One commentOn Treba nam dostupnije financiranje inovativnih projekata

  • Pozdrav svima. Ja sam Peter Schmid iz Njemačke i koristim ovaj medij kako bih vam predstavio privatnu kreditnu tvrtku koja ima povjerenje i pouzdanost i ima vrlo veliku razliku. Ponudili su mi zajam i pričam iz iskustva. Njihove usluge su super i nude zajam od 3%. Jednog dana dok sam pregledavao internet, izgledajući frustrirano, naišao sam na svjedočenje čovjeka koji je također prevaren i na kraju povezan s legalnom kreditnom tvrtkom zvanom Gotek Finance Company (gerberjames032@gmail.com) gdje je napokon dobio zajam. , pa sam odlučio kontaktirati istu kreditnu kompaniju, a zatim sam im ispričao svoju priču o tome kako su me prevarili 3 različita zajmodavca koji nisu učinili ništa osim da mi nanesu još boli. Objašnjavam tvrtki poštom i sve što su mi rekli bilo je da više ne plačem jer ću dobiti kredit u njihovoj tvrtki i također sam ispravno odabrao da ih kontaktiram. Ispunio sam obrazac za zahtjev za kredit i nastavio sa svime što se od mene tražilo i dobila sam iznos od 250.000 eura od ove velike tvrtke kojom je upravljao dr. James Gerber i evo danas sam sretna sa svojom obitelji jer mi je ova tvrtka dala zajma pa sam se zavjetovao da ću i dalje putem interneta svjedočiti kako sam dobio zajam. Trebate li hitno zajam? ljubazno i ​​brzo kontaktirajte Gotek Finance Company putem E_maila: {gerberjames032@gmail.com} Vjerujem da i drugi ljudi svjedoče o tom istom poštenom zajmodavcu

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.