Tri Valamarova hotela među pet najboljih hotela u Hrvatskoj

In Iz zemlje
turizam-hotel

Marea Valamar Collections Suites 5*, Valamar Parentino Hotel 4* i Valamar Girandella Maro Suites 5* dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck Award 2023.

Prema ocjeni gostiju poznatog portala za rezervaciju smještaja i ostavljanje recenzija HolidayCheck tri Valamarova hotela – porečki hoteli Marea Valamar Collection Suites 5* i Valamar Parentino Hotel 4* uz rapski hotel Valamar Girandella Maro Suites 5* uvršteni su među pet najboljih hotela u Hrvatskoj.

Ovaj izbor provodi se osamnaestu godinu za redom, a nagrade za najbolje hotele baziraju se isključivo na izboru gostiju, odnosno recenzijama njihovog vlastitog iskustva boravka u smještaju. HolidayCheck je ovoga puta u obzir uzeo preko 620 tisuća recenzija iz cijele 2022. godine. Za sudjelovanje u ovom prestižnom izboru svaki hotel mora prikupiti najmanje 50 recenzija u razdoblju od godinu dana te preporuku za smještaj od barem 90 posto posjetitelja. U konkurenciji od 596 hotela iz 32 zemlje ove se godine našlo i pet hrvatskih.

“Ove su nagrade još jedno veliko priznanje za Valamar i potvrda kvalitete usluge koju pružamo gostima. Postizanje izvrsnosti kvalitete usluge jedan je od trajnih ciljeva na kojima predano radimo, a naši gosti su to prepoznali. HolidayCheck portal, jedan je od najpoznatijih pokazatelja zadovoljstva gostiju njemačkog govornog područja kojeg s povjerenjem gosti rado koriste pri odabiru hotela. U 2022. godini putem anketa zadovoljstva naših gostiju izmjereni su visoki rezultati. Na temelju 175 tisuća anketa i komentara ukupna ocjena zadovoljstva gostiju je na visokih 88%. Unbelievable indeks, odnosno postotak gostiju koji je naše djelatnike ocijenio najvišom mogućom ocjenom iznosi 76% u 2022. godini. Naravno, ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez svakog pojedinačnog djelatnika u Valamaru. Neka i ovaj uspjeh bude samo nastavak našeg zajedničkog puta prema još većoj izvrsnosti i uspjehu. Još jednom, čestitam svima na ovom izvanrednom uspjehu!”, izjavila je Tea Pestotnik Prebeg, direktorica sektora kvalitete u Valamar Rivieri.

Valamar Riviera dobila je Povelju za unaprjeđenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu u 2022. godini koju dodjeljuje Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK). Priznanje dobivaju organizacije kojima je na prvom mjestu zadovoljstvo kupaca, koje na tržište uvode nove proizvode i usluge te pokazuju pozitivne trendove rasta. Valamar Riviera, koja ove godine obilježava 70 godina postojanja, vodeća je hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim destinacijama od Istre, otoka Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika te Obertauerna u Austriji, a već niz godina je prepoznata kao top poslodavac u turizmu.

You may also read!

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Drugi dan internacionalne konferencije 365 dinamičnim i intenzivnim programom potvrdio je sve najave o iskoraku u organizaciji i novoj

Read More...
ribarstvo

Hrvatske tvrtke na vodećem sajmu ribarstva Conxemar 2023

Pet hrvatskih tvrtki iz sektora ribarstva predstavlja svoje proizvode na međunarodnom sajmu smrznutih morskih plodova Conxemar 2023, koji se

Read More...
tomislav-rados

Obilježen Svjetski tjedan ulagatelja: Jačati ulogu fondova rizičnog kapitala u financiranju hrvatskog gospodarstva

Povodom Svjetskog tjedna ulagatelja u Hrvatskoj gospodarskoj komori je održan okrugli stol pod nazivom Nove mogućnosti financiranja gospodarstva –

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design