Posjetitelji trgovačkih centara u Zagrebu informirali se o svojim potrošačkim pravima

In Potrošači
Informiranje

Građani i posjetitelji Zagreba koji su tijekom današnjeg dana, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati posjetili trgovačke centre Arena Centar, Avenue Mall i City Centar one West u Zagrebu imali su prilike informirati se o svojim potrošačkim pravima.

Uz brošure iz područja zaštite potrošačkih prava, stručnjaci Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta zainteresiranim su građanima dijelili savjete i informirali ih o njihovim potrošačkim pravima te sredstvima i alatima koji im stoje na raspolaganju u ostvarivanju istih.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta poduzima čitav niz aktivnosti s ciljem unaprjeđenja politike zaštite prava potrošača Republike Hrvatske, a današnje informiranje građana o njihovim potrošačkim pravima tek je jedna u nizu.

Napomenimo kako je krajem 2017. i početkom 2018. godine u 11 gradova diljem Republike Hrvatske (Zagreb, Osijek, Varaždin, Rijeka, Split, Čakovec, Slavonski Brod, Vinkovci, Pula, Zadar i Dubrovnik) kroz događanja “Sve na jednom mjestu” i “Zajedno za potrošače” Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo druženja s građanima kako bi ih upoznalo s njihovim pravima kao potrošačima te provelo edukacije trgovaca iz područja zaštite prava potrošača.

You may also read!

Kongres poduzetnica 2019

Četvrti po redu Kongres poduzetnica Hrvatske i regije okupit će više od 500 vlasnica tvrtki i obrta u hrvatskom glavnom gradu 08. 03. 2019.

Pripreme za četvrti po redu Kongres poduzetnica, koji će se kao najveće okupljanje žena u biznisu jugoistočne Europe održati

Read More...
perutnina-ptuj

Ukrajinskom MHP-u odobreno preuzimanje Perutnine Ptuj

Slovenska agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AVK) dala je suglasnost ukrajinskom holdingu MHP za preuzimanje Perutnine Ptuj te više

Read More...
konferencija hub

– Održana konferencija o poticanju suradnje između poslovnog i znanstvenog sektora

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i njemačkog partnera Steinbeis 2i GmbH, jučer je u Zagrebu, održana konferencija i radionica

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.