Tvrtka Tokić osnažila svoj uspješan tim

tokic

Od samih početaka, tvrtka Tokić svoje poslovanje uspješno temelji na pružanju vrhunske usluge svim svojim klijentima pružajući maksimalan doprinos sigurnosti i ispravnosti vozila, sigurnosti vozača, kao i dobrobiti cjelokupnog društva. Cilj je stvoriti tvrtku koja je u isto vrijeme inovativna kada je u pitanju tehnologija, a tradicionalna kada je u pitanju poštivanje čovjeka.

Upravo imajući na umu najveću vrijednost, zaposlenike, stvara se tvrtka koja uz kupce sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Ponosni su što je tim jedinstven spoj mladosti i iskustva kojim žele osigurati daljnji dugoročan rast i razvoj tvrtke.

Kako bi uspješno nastavili profesionalno upravljanje tvrtkom koja želi postati lider u regiji, odlučili su proširiti svoj menadžerski tim. Od 3. travnja 2018. menadžerskom timu tvrtke Tokić priključuju se vrhunski menadžeri i stručnjaci na području auto industrije: Darko Glavač i Zdravko Bajcer.

Darko Glavač

Darko Glavač svoje je bogato radno i menadžersko iskustvo stekao na rukovodećim pozicijama u Auto Kreši i Anetu. Proteklih 5 godina obavljao je funkciju Izvršnog direktora u tvrtki Groupauto Adria. Iza sebe ima niz uspješno realiziranih projekata u području franšiznog poslovanja u Hrvatskoj i regiji. U timu će Glavač preuzeti funkciju Izvršnog direktora za franšizno poslovanje i prodaju na međunarodnim tržištima.
Zvonko Bajcer se timu pridružuje nakon višegodišnjeg iskustva u poslovnoj grupi Auto Hrvatska d.d. gdje je obavljao funkciju Izvršnog direktora. U svojoj dugogodišnjoj karijeri u autoindustriji radio je na brojnim projektima u Hrvatskoj i regiji, a specijalizirao se za gospodarski program. Bajcer dolazi na poziciju Izvršnog direktora za gospodarski program i ključne kupce.

Zvonko Bajcer

Nove kolege u tim donose vrijedno iskustvo koje će zasigurno omogućiti ostvarenje naših zadanih poslovnih ciljeva: intenziviranje aktivnosti na međunarodnom tržištu, upravljanje procesom širenja Tokićevog franšiznog modela te daljnji razvoj novih i inovativnih programa i usluga.

Priključujući ova dva izvrsna menadžera svom timu, Tokić nastavlja ulagati u vlastiti rast i razvoj upravo ulaganjem u najbolje kadrove iz auto industrije. Na taj način tvrtka provodi potrebne korake, neophodne za zadržavanje liderske pozicije u industriji te nastavak uspješnog i rezultatski iznimno profitabilnog poslovnog perioda.

Društvo Tokić d.o.o. je prisutno na tržištu od 1990. godine. Zajedno s franšiznim partnerima, vodeći su trgovac auto dijelovima na prostoru Hrvatske i regije. Zajedno s partnerima zapošljavaju 1.000 radnika u Hrvatskoj i okolnim zemljama. Ponosni su što danas, proizvode i usluge s uspjehom prodaju u 14 europskih zemalja. Sve su postigli velikim radom i zalaganjem zaposlenih te poštenim i vjernim odnosom s kupcima i dobavljačima. Kupci najviše cijene kvalitetu i stručnost zaposlenih, širinu asortimana te kvalitetu proizvoda i usluge. Dobitnici su niza hrvatskih i europskih priznanja za izvrsnost u poslovanju. Mreža partnera uključuje vodeće svjetske kompanije u auto industriji.

Pročitajte još vijesti!

zalac

Uz novu mobilnu aplikaciju brže i jednostavnije do informacija o EU natječajima

Kako bi korisnicima EU sredstava omogućilo brži i jednostavniji pristup informacijama iz svijeta EU fondova, Ministarstvo regionalnoga razvoja i

Read More...
burza

Poslovni rezultati kompanija potaknuli rast svjetskih burzi

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle jer su ulagače ohrabrili dobri kvartalni poslovni rezultati kompanija, dok

Read More...
nedjelja

Osnovan „Hrvatski savez za nedjelju“

Sindikat trgovine Hrvatske (STH) je dana 19.4.2018. u Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu sklopio Ugovor o osnivanju udruge „Hrvatski

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake