Tvrtka Vitaminoteka i portal Vitamini.hr proslavili 15. rođendan

In Tvrtke i tržišta
1-Zdravi aperitivi za sve goste

Pod sloganom „Znanost i umjetnost susreću čaroliju“ u prostoru Gliptoteke ekipa Vitaminoteke i Vitamini.hr proslavili uspješnih 15 godina rada – Povodom 15. rođendana predstavljena nova, redizajnirana digitalna platforma Vitamini.hr.

Prije točno 15 godina, 2002. godine nutricionistica Darija Vranešić Bender sa svojim timom osnovala je tvrtku Vitaminoteka s ciljem da postane primarno informacijsko središte i vodeća tvrtka za konzalting u sektoru nutricionizma. S istim ciljem istovremeno je pokrenut i portal Vitamini.hr koji je i danas vodeće mjesto digitalnog prijenosa znanja i predstavlja središnju referentnu digitalnu platformu u segmentu prehrane, zdravlja i nutricionizma. Portal je prepoznat i nagrađivan već u počecima rada, a predstavlja pionirski pothvat buđenja nutricionizma i interneta u Hrvatskoj.

U svojih 15 godina postojanja, portal Vitamini.hr svakodnevno donosi sto posto izvorni stručni sadržaj iza kojeg stoji tim renomiranih autora i priznatih stručnjaka s područja nutricionizma, a tijekom godina objavljeno je više od 15.000 stručno-popularnih članaka. Upravo je izvorni autorski sadržaj ono što ovu digitalnu platformu čini jedinstvenom i što omogućuje svim čitateljima da pronađu točne i aktualne informacije iz područja pravilne prehrane, dodataka prehrani, očuvanja zdravlja i prevencije bolesti.

Na proslavi 15. rođendana u prostoru Gliptoteke, brojnim gostima i prijateljima tvrtke te predstavnicima medija predstavljena je sasvim nova digitalna platforma. Od sada portal Vitamini.hr osim novog, svježeg i modernog dizajna donosi i dvosmjernu komunikaciju putem drugih kanala poput društvenih mreža i specijaliziranih newslettera kako bi svojim čitateljima i u narednim godinama pružao jednako kvalitetan sadržaj i nutricionizam temeljen na dokazima.

Povodom 15. rođendana, osnivačica i direktorica tvrtke Vitaminoteka te glavna i odgovorna urednica portala Vitamini.hr, doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender je rekla: „Jako sam ponosna što je tvrtka Vitaminoteka narasla u ono što je danas i da smo zaista u ovih 15 godina postigli naš cilj, a to je biti primarno informacijsko središte u nutricionizmu. Okosnica svega što radimo i naš moto je nutricionizam temeljen na dokazima i smatram da smo to zaista prenijeli i našim čitateljima, ali i klijentima koju su naš glavni pokretač. Vjerujem da ćemo i u narednim godinama nastaviti u istom ritmu, a ono u što sam sigurna je da ćemo ostati izvor broj jedan u kvalitetnom i izvornom autorskom sadržaju u području nutricionizma.“

Kako bi se nutricionizam zaista pokazao na djelu, brojnim gostima na rođendanskom događanju u Gliptoteci predstavili su se vjerni i dugogodišnji partneri Vitaminoteke – tvrtka Milsing i Gastronomadi. Oni su pokazali kako znanost i umjetnost zaista stvaraju čaroliju i omogućili gostima da isprobaju novitete kako u nutricionizmu tako i u gastronomiji.

Gastronomadi, pioniri u molekularnoj gastronomiji tako su pokazali svoje vještine „kuhanja iz budućnosti“ i gostima ponudili sladoled sa suhim ledom te kreme i umake s tekućim dušikom. Tvrtka Milsing omogućila je gostima da okuse inovativne proizvode poput Mikeda tekućeg kolagena te praškastih oblika Natural Wealth vitamina i minerala. Na događanju se po prvi put na hrvatskom tržištu predstavila i slovenska tvrtka PharmahHemp koja je svim gostima darovala svoj poseban CBD balzam za usne na bazi industrijske konoplje.

You may also read!

tolusic

Ministar Tolušić na neformalnom sastanku Vijeća ministara poljoprivrede EU

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić sudjelovao je na neformalnom sastanku Vijeća ministara poljoprivrede Europske unije

Read More...
Burilovic

Burilović: Posebni oblici turizma ključni za produljenje sezone

„Turizam donosi skoro 17 posto BDP-a i baš zato moramo s posebnom pažnjom pristupiti tom sektoru. Čeka nas nova

Read More...
erste

Općoj bolnici Zadar i Ligi protiv raka Zadar Erste banka ukupno donirala 200.000 kuna

U svrhu podizanja i unapređenja kvalitete medicinske usluge, Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) svečano je uručila donacije Ligi protiv

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.