U Banjolu na Rabu otvorena plaža za pse Monty’s Dog Beach & Bar

In Novi turistički kapaciteti
1-Monty's Dog Beach & Bar u Rabu

Od ovoga vikenda četveronožni ljubimci će na plaži u Rabu moći uživati u kupanju, igranju, ali i – psećoj pivi.

Turistička i ugostiteljska ponuda na Rabu od jučer je još bogatija i to ne samo za Rabljane i njihove goste, već i za njihove četveronožne ljubimce. Jučer je u Banjolu na plaži „Artić“ službeno otvorena svjetski poznata plaža za pse Monty’s Dog Beach & Bar koja nudi specijaliziranu ponudu za vlasnike pasa i njihove ljubimce.

Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, gdje su kvalitetu i ponudu plaže prepoznali domaći, kao i strani turisti, ove će sezone psi na Rabu moći uživati u zanimljivoj i neuobičajenoj ponudi. Pse tako čeka ‘pseće pivo’ od pilećeg i povrtnog temeljca, sladoled, pizza, čips, pseći kolačići i još mnogo psećih poslastica.

2-Monty's Dog Beach & Bar u RabuUz to, sve vlasnike pasa zasigurno će razveseliti i mnoge igračke kojima će moći animirati svoje četveronožne prijatelje, kao i zdjele za vodu, papučice za zaštitu šapa te ležaljke i suncobrani namijenjeni samo za njih. A nakon dana provedenog u sunčanju i kupanju, prije odlaska kući, mogu se zabaviti na spravama Montyjevog psećeg parka.

Sinoć je održano svečano otvorenje na kojem su uz vlasnike uživali i njihovi ljubimci, isprobali su novi poligon te se počastili zakuskom.

„Izuzetno mi je drago što smo imali podršku rapskih institucija i građana kao i radnika koji su pomogli urediti ovu plažu da danas ovako izgleda. Bez svih njih danas ne bi bili ovdje, a veseli me daljnja suradnja na ovom projektu te ću opravdati dano mi povjerenje“, rekao je Igor Montanari Knez, vlasnik Monty’s Dog Beach & Bara.

Otvaranje plaže Monty’s Dog Beach & Bar uz podršku Grada i Turističke zajednice dodatno će pridonijeti razvoju i upotpunjavanju turističke ponude otoka Raba, a svečanom otvorenju nazočili su i gradonačelnik grada Raba, Nikola Grgurić i direktorica TZG Rab, Ivana Matušan.

Vodstvo Grada Raba prepoznalo je želje i potrebe domaćeg stanovništva kao i turistički potencijal koji se može ostvariti otvaranjem tematizirane plaže za pse. Podržavamo svaku kvalitetnu inicijativu građana te se nadam da će ih biti sve više ovako kvalitetnog karaktera“, izjavio je na otvorenju Nikola Grgurić, gradonačelnik grada Raba.

Direktorica TZG Rab, Ivana Matušan posebno je istaknula razvoj sadržaja i kvalitete: „Turistička ponuda grada Raba trenutačno prolazi kroz određene promjene te me izuzetno veseli što se te promjene tiču upravo rada na kvaliteti. I Monty’s je dio te priče, prva tematizirana plaža u gradu Rabu sigurno će potaknuti nova ulaganja ovakvog tipa. Ulaganja u kvalitetu se uvijek višestruko isplate te vjerujem da ćemo na krilima odličnih rezultata tako i nastaviti“.

Uz sve navedeno, Monty’s je dobitnik i nekoliko nagrada od kojih se može istaknuti ona Hrvatske turističke zajednice za 3. mjesto u kategoriji ‘Plaža godine’ za 2016. godinu. To se svakako može smatrati početkom revolucije u turističkoj ponudi, posebice onim gostima koji su u potrazi za dodatnim sadržajima.

You may also read!

Davor Zeljko

Otvorenje prve prodavaonice u Ogulinu dm obilježio uređenjem dječjeg igrališta u naselju Struga

U srijedu, 17. listopada dm je Gradu Ogulinu predao donaciju vrijednu 44.600 kuna zahvaljujući kojoj je uređeno gradsko dječje

Read More...
1-sastanak gospodarstvenika

Burilović: Sportske uspjehe moramo preslikati u gospodarstvo

Hrvatski i francuski gospodarstvenici sastali se u Parizu Trgovinska razmjena Hrvatske i Francuske konstantno raste. No, moja želja je da

Read More...
PEVEC_PROČELJE

Pevec očekuje ove godine dobit od 140 mln kn, najavljuje daljnji rast plaća

Trgovački lanac Pevec u ovoj godini očekuje da će ostvariti prihode od dvije milijarde kuna, što je 19 posto

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.