U Konzum stižu Zvjerići koji podižu svijest o zaštiti divljih životinja i njihovih staništa

In Brandovi
Konzum Zvjerići

Novi program lojalnosti na zabavan i edukativan način progovara o važnoj temi zaštite životinjskih vrsta koje žive u Hrvatskoj.

Sova ušara Olga, smeđi medvjed Đuro, siva vučica Anđa, bjeloglavi sup Krešo, euroazijski ris Goran, europska vidra Slavko i sredozemna medvjedica Luce plišani su likovi koji će u novom Konzumovom programu lojalnosti ukazati na to da u Hrvatskoj živi velik broj zaštićenih i endemičnih vrsta koje bi mogle zauvijek nestati.

Plišanci u Konzumove prodavaonice stižu 26. siječnja u sklopu programa lojalnosti Zvjerići i cilj im je educirati sve generacije, posebice najmlađe, kako mogu pridonijeti tome da životinje ne dođu do najviše razine ugroženosti. Simpatični Zvjerići simboliziraju zaštićene životinjske vrste koje žive na području Hrvatske, a kroz interaktivan i zabavan album za lijepljenje sličica koji sadrži i zabavnu društvenu igru i bojanku, Konzum želi osvijestiti građane da je naše ponašanje prema životinjama i okolišu od presudne važnosti.

„Kroz naše programe lojalnosti imamo priliku nagraditi vjernost naših kupaca i omogućiti im kupnju originalnih proizvoda po povoljnim cijenama te istovremeno potaknuti promjene u društvu. Zvjerićima želimo privući pažnju, djecu naučiti zanimljivostima o životinjama, a građane osvijestiti kako svojim ponašanjem mogu zaštititi životinje i njihova staništa. Album je edukativan i zabavan kako bismo naše najmlađe usmjerili na pozitivan stav prema biljnom i životinjskom bogatstvu koje kao zemlja imamo“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Konzum je također odlučio donirati ukupno 15.000 eura za nekoliko organizacija koje brinu o divljim životinjama i biljnom svijetu, a to su Udruga Biom koja se bavi očuvanjem prirode, Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ koji provodi istraživanje vidri, Centar za posjetitelje i oporavilište za bjeloglave supove Beli i Centar za posjetitelje Velike zvijeri u Staroj Sušici koji su dio Javne ustanove „Priroda“ te Institut Plavi svijet za istraživanje i zaštitu mora. Uz Konzum, navedenim organizacijama moći će donirati i članovi programa vjernosti MultiPlusCard, na način da od 1. veljače doniraju svoje BONUS eure udruzi po izboru.

Kupci će u svim Konzumovim prodavaonicama od 26. siječnja moći kupiti edukativni album po cijeni od tri eura i sve do 5. travnja skupljati sličice Zvjerića te za svakih potrošenih 10 eura dobiti gratis paketić s dvije sličice i jednom bonus naljepnicom. Za naljepnice je potreban poseban letak koji se može zatražiti na blagajni. Plišanci će se moći kupiti za 7 eura uz 15 bonus naljepnica, 10 eura uz 10 bonus naljepnica ili po redovnoj cijeni od 15 eura, a svaki tjedan za kupnju posebno označenih i pozicioniranih proizvoda, kupci dobivaju dodatne paketiće sa sličicama i bonus naljepnicama.

You may also read!

poljoprivreda

U proljetnu sjetvu s jeftinijim gnojivom, ali i padom cijena uroda

Ove ćemo godine imati jeftiniju proljetnu sjetvu nego lani, rekao je za Hinu član Upravnog odbora Hrvatske poljoprivredne komore

Read More...
sajam

Na Proljetnom međunarodnom sajmu u Bjelovaru više od 400 izlagača

Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, koji se ovog vikenda održava po 24. put u Gudovcu pored Bjelovara, bit će najveći

Read More...
vina

Hrvatski vinari predstavljaju se na najvećem sajmu vina ProWein u Düsseldorfu

Jedna od najvećih i najznačajnijih međunarodnih izložbi vina, vinarske opreme i alkoholnih pića u Europi i svijetu prilika je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design