U Konzumu i ove godine slobodan dan roditeljima prvašića

In DOP
Konzum

U proteklih pet godina tu je pogodnost u Konzumu iskoristilo ukupno 1.637 zaposlenika, a ove će godine uz svoje prvašiće na prvi dan škole biti ukupno 306 Konzumovih zaposlenika.

Prvi dan škole za svakog roditelja i prvašića zasigurno je jedan od najvažnijih događaja u životu, ali i jedan od najstresnijih.

Upravo zbog toga, u Konzumu će već tradicionalno i ove godine zaposlenici kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole imati slobodan dan na prvi dan nastave.

„Uz prve dane škole vežemo razdoblje prepuno novih uspomena, smijeha, usvajanja novih znanja te upoznavanja novih prijatelja. Svim našim zaposlenicima čije dijete kreće u prvi razred zbog toga omogućujemo slobodan dan kako bi bili podrška svojim mališanima te zajedno uživali u lijepim trenucima kojih će se zasigurno sjećati“, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum je prije šest godina uveo slobodan radni dan za roditelje prvašića i dosad ga je iskoristilo 1.637 zaposlenika, a ove će godine tu pogodnost iskoristiti 306 zaposlenika čijih 310 djece kreće u prvi razred osnovne škole.

You may also read!

jabuke

ENNA Fruit će ove godine otkupiti više od 10.000 tona domaće jabuke

Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000

Read More...
Valamar_zaposlenici

Valamar pokrenuo zapošljavanje za sezonu 2022. godine

Valamar zapošljava 400 djelatnika na neodređeno i isplaćuje 13. plaću kako bi zadržao zaposlenike u turizmu. S obzirom na kasno

Read More...
Udruga Strujni krug

Udruga Strujni krug pokrenula inicijativu za suradnju najvećih hrvatskih operatera punionica za električna vozila

Vozači električnih automobila dulje se vrijeme suočavaju s problemom velikog broja aplikacija koje je potrebno instalirati da bi mogli

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.