U manje od mjesec dana i treća Konzumova prodavaonica službeno je otvorila svoja vrata

In Trgovina na malo
-Konzum Varazdin

Nakon Pitomače i Ivanić Grada, na red je stigao i Konzum u Varaždinu.

Nedugo nakon otvorenja Konzuma u Pitomači i preuređenog Super Konzuma u Ivanić Gradu u rujnu, službeno je otvoren i Konzum u Varaždinu na adresi Ulica grada Koblenza 9. Na ukupnoj površini od 310m² kupcima će, uz redovni prepoznatljiv asortiman Konzuma, na raspolaganju biti i samoposlužna pekarnica s dnevno svježim kruhom, pecivima i drugim pekarskim proizvodima, odjel voća i povrća te svježe pakirano meso. Tako će Konzumovi kupci s područja Varaždina i okolice moći uživati u više od 75 posto proizvoda domaćeg podrijetla, a u spomenutim kategorijama voća i povrća, mesa te pekarskih proizvoda taj se broj penje i na više od 80 posto.

U novootvorenom Konzumu u Varaždinu kupci će svoju kupnju moći obavljati od ponedjeljka do subote od 7.00 do 20.00 sat, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 sati te će im na usluzi biti sedam stalnih zaposlenika prodavaonice zahvaljujući kojima će iskustvo kupovine biti još ugodnije.

„S obzirom na velik broj stanovnika u ovom dijelu Varaždina, zaključili smo da je vrijeme da Konzumovim vjernim kupcima osiguramo prodavaonicu u neposrednoj blizini, posebice imajući na umu izgradnju novih stanova u blizini. Osobito nas veseli dolazak novih mladih obitelji koje će, zahvaljujući Konzumu, na dohvat ruke imati sve potrebne proizvode.“, izjavio je Tihomir Lozer, direktor regije Sjever.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze pale drugi tjedan zaredom,

Na većini svjetskih burzi cijene su dionica pale i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagače zabrinjava širenje omikron varijante

Read More...
industrija

Zalihe industrijskih proizvoda pale na godišnjoj razini

Ukupne zalihe gotovih industrijskih proizvoda na kraju listopada ove godine bile su za 1,6 posto veće u odnosu na

Read More...
Cromaris

Cromaris donirao vrijednu školsku opremu OŠ Petra Lorine u Salima

Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, lider je hrvatske marikulture i jedna je od šest najvećih kompanija u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.