U novi riječki Marti retail park uloženo 12 milijuna eura

In Trgovina na malo
riječki Marti retail park

Novi trgovački centar “Marti retail park” riječke tvrtke Amec Rijekatekstil, u koji je uloženo oko 12 milijuna eura i u kojem će posao naći oko 150 ljudi, otvoren je u četvrtak u riječkom naselju Martinkovac.

“Marti retail park” uređen je rekonstrukcijom i adaptacijom postojećeg prodajnog i skladišnog prostora, u kojemu je ranije poslovao bivši Elektromaterijal.

Uređeno je 9000 četvornih metara prodajnog protora, a centar raspolaže s ukupno oko 15.000 četvornih metara zatvorenog prostora te još oko 12.000 četvornih metara otvorenog prostora s parkiralištem.

Radovi su počeli i siječnju, obavljeni su prije roka, a glavni izvođač radova je GP Krk. Po riječima predsjednika Uprave Amec Rijekatekstila Dragana Rukavine, u centru se nudi širok asortiman prehrambenih, modnih, drogerijskih i tehničkih roba, uz nekoliko domaćih, a uglavnom brendova europskih korporacija.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel naglasio je da će novi centar puno značiti za stanovnike u okružju, na području na kojemu takvih sadržaja do sada nije bilo. (H)

You may also read!

Sajam

Malezijsko tržište zainteresirano za hrvatske inovacije

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore domaći inovatori susreli su se s potencijalnim malezijskim partnerima kroz poslovne forume i individualne

Read More...
trgovina

Godišnja inflacija u siječnju dva posto

Godišnja stopa inflacije mjerena potrošačkim cijenama u Hrvatskoj u siječnju je iznosila dva posto, dok su pri usporedbi s

Read More...
Podravka

Podravka otvorila najsuvremeniji prehrambeno-tehnološki laboratorij u regiji za senzorska i kulinarska istraživanja

U Podravki je u petak obilježena 100. obljetnica rođenja profesorice Zlate Bartl, jedne od najznačajnijih osoba iz Podravkine bogate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.